Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bolmensvägen 19, vån 3 av 3, Årsta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
4 299 SEK / mån
Rum
3 rum

Bra känsla - fint skick - balkong med härlig utsikt

Välkommen på visning till denna lummiga och smart planerade trea ett stenkast från Södermalm. Lägenhet i genomgående mycket fint skick med en härlig karaktär och känsla. Bostaden erbjuder ett vardagsrum med högt i tak och utgång till balkong i söderläge med sol större delen av dagen samt utsikt över trädtopparna och mot Globen. Här bor du höst upp i huset med minimal insyn och mycket ljusinsläpp med fönster i två väderstäck. I vardagsrummet finner ni plats för soffgrupp, tv-möbel och matbord. Fint renoverat kök som är utrustat med integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn och spisfläkt. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng eller säng och skrivbord. Bra förvaring med garderober med skjutdörrar. Helkaklat badrum med ljust klinkergolv och ljusa kaklade väggar, framdraget för tvättmaskin.

Bra förening med källarförråd, cykelrum och tvättstuga som finns i huset. Föreningen har även en mysig trädgård med grillmöjligheter på gården mellan husen. I Avgiften ingår Värme, Vatten, Kabel-tv och Bredband. Föreningen hyr ut 4 parkeringsplatser men det finns också bra möjlighet för boendeparkering på gatan.

Läget är optimalt med närhet till de mesta och på 10 minuter cyklar du in till Södermalm. Från bostaden är det även en kort promenad till småstadlika Årsta Centrum, Globen eller Gullmarsplan. På promenadavstånd hittar ni även charmiga Årstaviken.
Vidare finns det mycket bra kommunikationer med närhet till bussar, tunnelbana och tvärbana. I området finner du ett flertal bra restauranger, matbutiker, skolor och gym.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy