Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Järdalavägen 104, Ekholmen, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
62.5 kvm
Avgift
3 626 SEK / mån
Rum
2 rum

Lägenhet med stor, inglasad balkong med härlig utsikt!

Välkommen in i denna lägenhet om 62.5 kvadratmeter! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en hemtrevlig och välplanerad bostad vars underbara ljusinsläpp suddar ut gränsen mellan ute och inne.

Lägenheten består av en inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, välplanerade och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är trevligt och funktionellt med vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är funktionellt med toalett, dusch, handfat med kommod och tvättmaskin. Det stora och ljusa sovrummet har ljusa väggar och ljust golv och erbjuder rymliga garderober, vacker utsikt och plats för dubbelsäng.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, inglasad och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga dagar och kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen har lättmöblerade ytor och markis.

Riksbyggen Linköpingshus nr 22 är en välskött, lågt belånad och aktiv förening med mycket god ekonomi och låga avgifter med ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, gym, cykelrum, grillplats, lekplats och kolonilotter.

Lägenheten är attraktivt belägen med direkt närhet till Ekholmen centrum som erbjuder bl.a klädbutiker, restaurang, matbutiker, vårdcentral och apotek. I omgivningen finns härliga grönområden med fina promenadstråk. Här bor du i vackra kvarter med bra kommunikationer till både Linköping city och universitetet.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy