Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Munkhagsgatan 126, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
56.6 kvm
Avgift
2 916 SEK / mån
Rum
2 rum

Välkommen till Munkhagsgatan 126 och denna fantastiska genomgångslägenhet om två rum och 56.5 välplanerade kvadratmeter. Här finner du en social, insynsskyddad och stilren bostad med sociala ytor, vackert ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett perfekt läge i hjärtat av Johannelund!

Bostaden disponeras om ett öppet, ljust och lättmöblerat allrum med stora fönster som ger ett härligt genomgående ljusinsläpp. Här finns gott om plats för soffa vilket gör detta rum till hjärtat i lägenheten. Det genomgående ljusa, fräscha köket har gott om arbetsyta och sociala ytor. Till lägenheten hör ett sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och stora ljusinsläpp. Det stilrena badrummet är helkaklat och har takdusch, kommod samt wc. Genomgående fräscha ytskikt i hela lägenheten. Lägenhetens mysiga balkong ligger i österläge.

Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften om 2 916 kronor ingår värme, bredband, vatten, tv och källarförråd.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker kombinationen av en äldre lägenhet och en oslagbar boendemiljö! I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller genom promenad. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt om så önskas. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy