Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kungsgatan 27A, Rörsjöstaden / Värnhem, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
45 kvm
Avgift
3 100 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad lägenhet på ett attraktivt cityläge!

Mitt bland Rörsjöstadens vackra bostadskvarter, alldeles intill lummiga Rörsjöparken och kanalen, saluförs denna karaktärsfulla 30-tals lägenhet i Eric Sigfrid Perssons berömda Malmgården. Ta klivet upp till denna fint inredda och yteffektiva lägenhet med en fin sovalkov bakom skjutbara dörrar. En halvtrappa upp väntar en unik bostad med en planlösning som är fördelad på en inbjudande hall med klädavhängning, ett öppet och harmoniskt allrum med en angränsande sovalkov bakom skjutbara dörrar, ett kvalitetskök från Mobalpa samt ett modernt och trendigt badrum med tvättstation. Lägenheten har genomgående smakfullt utvalda material som går i sobra, jordnära toner såsom fina teakdetaljer i form av innerdörrar samt hyllplan här och där som ingår. I den stiliga interiören löper fiskbensmönstrad ekparkett enhetligt i hall, allrum och kök. Högt i tak samt fina väggar i vit kulör skapar både rymd och karaktär i bostaden.

Här erbjuds många tidstypiska detaljer såsom takrosett, fina fönsterbänkar samt profilerade takkanter och höga fotlister. Lägenheten har stora fönster på rad vilket gör bostaden både ljus och luftig. Perfekt bostad för det unga paret, singelhushållet, studenten eller förstagångsköparen. Pricken över i:et är att man blir boende i populära Brf Malmgården som är en attraktiv förening med en ljuvlig gemensam innergård och ett välskött hus. Arkitektens idé med Malmgården var att kombinera modern komfort med gemenskap och konstfull elegans. Husets speciella själ har lockat många kreativa människor som lägger tid och kärlek på att förvalta dess unika värden. Idag är Malmgården en ännu dold skatt i den allt mer populära Rörsjöstaden.

Nära bostaden finns all tänkbar service, restauranger, caféer, butiker, mataffärer och kommunikationer. Utmärkt stadsläge intill Rörsjöparken och kanalen med innerstans nöjen en kort promenad bort.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy