Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sturehillsvägen 15, Liljeholmskajen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 314 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor inglasad balkong med underbar eftermiddags & kvällssol!

Välkommen till Sturehillsvägen där du bor i ett väldigt mysigt kvarter som ligger både naturnära och sjönära. Du kommer hem till ett underbart lugn där du kommer upp på höjden och möter till detta bekväma och moderna boende. Utöver de välskötta och grönskande omgivningarna runt husen har du här din egen oas i form av den inglasade balkongen med bästa västerläge. Här har du plats för både middagsbord, loungemöbler och grill. Balkongen blir verkligen ett extra rum även höst och vinterdagar då man har gjort en inglasning. Glaspartierna kan också helt skjutas åt sidan om man en varm sommardag hellre vill känna vinden som svalkar!

Planlösningen är öppen och social med vardagsrum och kök i anslutning till varandra. Här erbjuds du generösa sällskapsytor med plats för både stort matbord och soffgrupp. Köket är i mycket bra skick, stilrent och tidlöst med klassiska färg- och materialval. Lägenheten erbjuder också ett stort sovrum med garderobsvägg och ett helkaklat badrum med tvättavdelning, förvaring och plats frö badkar (idag dusch). I lägenheten finns en stor klädkammare intill entrén. Denna lägenheten måste upplevas på plats!

Här bor du i en välplanerad och trivsam lägenhet med ett attraktivt läge med både bra kommunikationer (buss, pendel, tvärbana) med omedelbar närhet till Mälarens vatten. Vid Liljeholmstorget har du en modern galleria med 90 butiker och restauranger, tunnelbana och flera resealternativ för dig som reser vidare. Inom några minuters promenad från porten har du allt du kan önska dig! Välsorterad matbutik, restauranger, café, frisör, florist, skolor och underbar natur! Hoppar du på cykeln är du inne på Södermalm på 5-10 minuter och upplever citypulsen. Med pendeltåget från Årstabergs är du inne i City på endast 10 minuter.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Sturehillsvägen 15

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

21001

Våningsplan

1 av 5

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vinbäret 1

Organisationsnummer

769619-2124

Allmän information

Brf Vinbäret 1 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2008 i syfte att uppföra bostadsrättslägenheter vid Sjövikshöjden som är en del av Liljeholmskajen. Föreningen består av 98 bostadsrätter med tillhörande källarförråd fördelade på två byggnader uppförda av JM under 2012 och 2013.
Varmvattenförbrukning är exkluderati avgien (mäts indviduellt). Mer info om föreningen finns på föreningens hemsida: http://www.brfvinbaret1.se

Brf bildades

2008

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

I föreningen finns ett förmånligt gruppavtal för bredband och tv. Bredband (1000Mbit) och Tv (Ownit bas) ingår i avgiften mot ett obligatoriskt tillägg om 161 kr/mån.

Uppvärmning och ventilation

Frånluft med värmeåtervinning och fjärrvärme

Kommande renoveringar

Det finns i dagsläget inga planerade renoveringar av fastigheten. Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2018 och sträcker sig till 2037.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd, återvinningsrum och tvättstuga. Föreningen disponerar en gästlägenhet tillsammans med två andra föreningar, denna kan hyras för 200kr/natt, gästlägenheten är utrustad med våningssäng ,bäddsoffa, köksbord plus stolar samt ett pentry med köksutrustning. I anslutning till rummet finns wc med dusch. Mellan husen finns trevliga grönytor att njut av, antingen för en fika, grillkväll eller med en bok i solen.

Finns inte eget ägande av bil finns en bilpool att använda sig av.

Antal lägenheter

98

Byggnader

Byggår

2013

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Rymlig hiss

Ekonomi

Månadsavgift

3 314 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten, Kabel-TV, Internet

Beskrivning månadsavgift

Bredband (1000Mbit) och Tv (Ownit bas) ingår i avgiften mot ett obligatoriskt tillägg om 161 kr/mån.

Avgiftsförändringar

Det finns i dagsläget ingen planerad ändring av avgiften.

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen disponerar över 69 st garageplatser i källarplanet som nås direkt med hiss. Dessa kan hyras för 1 400 kr/mån. Föreningen har även 3 st parkeringsplatser som är avsedda för gäster och dessa kostar 100 kr/dygn. Gästparkeringar finns att tillgå
kostnadsfritt på gatan utanför.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

67 kWh/m²

Energiklass

C

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Stockholms nyaste och modernaste stadsdel! Sedan 2006 har Liljeholmskajen vuxit fram och är idag med sin skyline och skiftande arkitektur ett modernt landmärke i Stockholm. På kajen, som namnet avslöjar har man vatten som närmsta granne med flera mysiga badplatser och bryggor. Längst kajen har restauranger, butiker och caféer öppnat upp med åren och bildar en bryggpromenad med många härliga stopp! Härifrån har man nära till citypulsen och man når Hornstull på bara några minuters cykeltur längst vattnet.

Natur:
Från kajen har man nära till magisk natur - både Mälarens vatten och skogen mot Årsta Naturreservat är favoriter. Här kan man ta långa promenader runt Årstaviken och ta sig över till Södermalm på någon minut. Man behöver inte ta sig långt för att ha en underbar utflykt bland glittrigt vatten, gömda badplatser och snåriga skogsstigar.

Kommunikation:
Bra kommunikationer kommunalt via buss, tvärbana, pendel och tunnelbana. Pendeln går mellan Sickla och Solna C. I Liljeholmen går flera bussar, t-bana och flygbussar.

Nöje och service:
På Liljeholmskajen har man nära till allt. Man har ett eget centrum med matbutik, caféer, restaurang, blomsterbutik, apotek, gym osv. Precis i närheten på promenadavstånd ligger Liljeholms gallerian med ca 90 butiker, gym, restauranger och övrig service. Går man över Liljehomlsbron eller Skanstullsbron kommer man till Södermalm med hela sitt fantastiska utbud av puls och nöje!

Skola och förskola:
På Liljeholmskajen finns flera grundskolor och flera förskolor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy