Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Distansgatan 23A, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
55.9 kvm
Avgift
3 581 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mycket välplanerad tvåa!

Välkommen in till denna välplanerade lägenhet på gavel med stor balkong. Ljust och stilrent kök med generösa arbetsytor och trevliga materialval. Vardagsrummet bjuder på sociala ytor med fint ljusinsläpp, från vardagsrummet når vi lägenhetens balkong som bjuder på många soltimmar.
Sovrummet är rofyllt med gott om förvaring, både via garderob och walk in closet.
Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin och torktumlare.
Perfekt läge mellan citypuls och hav, med närhet till kommunikationer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Marklandsgatan, en knytpunkt när det kommer till kommunikationer, ligger en kort promenad bort.
Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Välkommen med din intresseanmälan!

Rumsbeskrivning

Hall
Det första du möts av är hallen, här går att inreda med enklare avhägningsmöbel utöver den hatthylla som redan finns idag. Hallen har praktiskt klinkergolv, golvet övergår sedan till parkett.

Badrum
I anslutning till hallen finner vi ett badrum med golvvärme och välutrustat med WC, duschkabin, tvättmaskin, torktumlare och kommod. Dessutom har badrummet flera förvaringsskåp samt en rejäl tvättbänk att vika tvätt på.

Kök
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar härligt med ljusinsläpp och är perfekt för de sociala sammanhangen, där hela släkten är på besök! Lägenhetens kök är mycket välplanerat, där man har utnyttjat takhöjden för att inreda med skåp och köksluckor. Välutrustat med spis, ugn, kyl, frys och mikrovågsugn. Vita skåpsluckor och mörk köksbänk.

Vardagsrum
Vardagsrummet är rymligt och härligt, mycket tack vare de stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med ljus. Här finns plats att inreda med både soffgrupp och matsalsmöbel. Från vardagsrummet når man lägenhetens balkong.

Sovrum
Sovrummet rymmer dubbelsäng och möbler. Sovrummet har även en klädkammare som är inredd med klädhängare och hyllor.

Genomgående vita väggar i lägenheten och parkett.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning Distansgatan 23

Allmän information

Antal rum

2

Boarea (BOA)

55.9 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Distansgatan 23A

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer

442

Våningsplan

4 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB BRF Famnen

Organisationsnummer

769613-5388

Allmän information

HSB Brf Famnen registrerades hos bolagsverket 2014. Föreningen äger fastigheten Järnbrott 145:2 med adresserna Distansgatan 23 A-D som består av 70 bostadsrättslägenheter och två gemensamma lokaler. Den totala bostadsarean är 3 623 kvm.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Telia Triple Play.

Övriga utrymmen i föreningen

För föreningens medlemmar finns cykelrum och barnvagnsrum, gemensam tvättstuga, styrelserum, sophus och återvinningscentral. Föreningen har även ett gästrum som medlemmarna kan boka. Gästrummet ligger på Distansgatan 23 A och här finns fyra sängplatser samt pentry och wc/dusch i anslutning. Det finns gemensamma grillplatser, odlingslotter för den som är intresserad samt ett utegym.
Källarförråd.

Byggnader

Byggår

2016

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 581 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Enskild debitering av el, värme, kallvatten och varmvatten.

Andelstal insats

1,59519 %

Andel av månadsavgift

1,52590 %

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

200 SEK/månad

Hushållsel

230 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

580 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

35 parkeringsplatser , ca 420 kr/mån, varav 8 st har motorvärmare ca 473 kr/mån. Separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

94 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy