Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 095 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Lönnebergagatan 9C, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
51 kvm
Avgift
2 891 SEK / mån
Rum
2 rum

Tvårummare i trivsamma Gyllins Trädgård!

I populära Gyllins Trädgård finns denna tvåa av högsta klass med balkong. Optimalt planerad bostad med öppen planlösning, stilrena och ljusa materialval och härligt ljusinsläpp. Välutrustat kök i vitt utförande från Marbodal med plats för matbord för sällskap att samlas, i öppen planlösning finns även vardagsrummet med stort socialt umgänge och utgång till bostadens härliga balkong. Helkaklat badrum med tvättmöjligheter som ger stor frihet samt ett rymligt sovrum med förvaring i garderober. Ett perfekt boende helt enkelt!

I Gyllins trädgård bor man perfekt beläget mellan natur och stad. Närhet till grönska och vackra promenadstråk, skolor, butiker, gym och ICA Maxi. In till stan når man smidigt och enkelt med cykel, bil eller buss.

Rumsbeskrivning

HALL
Hallen välkomnar oss till ett hem med vackert och stilfullt ekparkett, vita golvlister, släta vitmålade väggar som sedan leder oss vidare genom bostadens alla rum. Här finns det gott om plats för avhängning och förvaringsmöjligheter i garderoben för jackor och skor.

VARDAGSRUM
Här erbjuds det öppna ytor och ett vardagsrum & kök som tillsammans bjuder på härliga kvadratmeter och ett naturligt ljusinsläpp från fönsterna samt balkongdörr. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymd samt gör det praktiskt när vännerna eller familjen är på besök. På golvet ligger ekparkett och väggarna är elegant vitmålade. Här ryms både soffgrupp och tv-hörna samt det större matbordet. Stora fönsterpartier med fönsterbänk i grå kalksten samt den helglasade balkongdörren leder oss ut mot den rymliga balkongen.

KÖK
Kök från kvalitativa Marbodal med släta vita kökssnickerier som erbjuder gott om förvaring. Stilfullt med laminatskiva i grått och ljusgrått kakel ovan samt belysning under väggskåp. Diskho i rostfritt med blandare i krom, integrerad diskmaskin, kylskåp och frys i rostfritt, inbyggd rostfri ugn och inbyggd mikrovågsugn samt induktionshäll - samtliga från Bosch och köksfläkt (Franke). Ekparkett och släta vitmålade väggar.

SOVRUM
Rymligt sovrum med gott om plats för större dubbelsäng och förvaringsmöbler. Förvaring i garderober. Ekparkett och släta vitmålade väggar.

BADRUM
Badrummet är elegant med mörkt klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med handfat i vitt med blandare i krom, vit kommod med två lådor och spegelskåp med belysning ovan. Duschhörna med klarglas dörrar och takdusch, handdukstork, WC, tvätt- och torktumlare från Siemens med grå laminatskiva ovan samt väggskåp i vitt.

BALKONG
Balkongen nås från vardagsrummet och är rymlig med plats för möblemang och grill, belägen i österläge.

Dokument (pdf)

Planlösningar Junibacken Stadgar Lejonhjärta 7 Energideklaration Junibacken Årsredovisning 2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 095 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

51 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Lönnebergagatan 9C

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

302

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf Junibacken i Malmö

Organisationsnummer

769618-6001

Allmän information

Brf Junibacken i Malmö är en äkta förening som äer fastigheten Lejonhjärta 7 i Malmö Kommun. På fastigheten finns 1 byggnad med 34 lägenheter.
Byggnaderna är uppförda 2018. Fastighetens adress är Lönnebergagatan 9C och 9D Malmö. Samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt.

EKONOMI
Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 313 kr år 2023).
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (525 kr år 2023).

Senaste avgiftshöjning: 2022-01-01 med 1%.
Föreningen planerar att höja avgiften med minst 1 % 2023. Inga beslut är tagna i dagsläget. (kontrollerad 2022-05-12)

Föreningen har individuell mätning av el och varmvatten. Debitering sker efter faktisk förbrukning och kostnaden läggs på månadsavin.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Nytt hus men 2021 investerade föreningen i fem nya p-platser så att alla bostadsrätter nu har en p-plats.

KABEL- TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och bredband är anslutna till ComHem och tre. Detta tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 175 kr.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser. Kostnad för dessa är ca 250 kr/månad, det finns en plats till varje lägenhet.

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 891 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ingår i avgiften: Bostadsrättstillägg och kallvatten.

Obligatoriskt tillägg om 175 kr/mån tillkommer på månadsavgiften för kabel- tv och bredband.
Föreningen har individuell mätning av el och varmvatten. Debitering sker efter faktisk förbrukning.

Andelstal

0,02523 %

Andel av månadsavgift

2,52251 %

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

64 kWh/m²

Energiklass

C

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Trivsamt område som är mycket populärt bland barnfamiljer. Här bor man huvudsakligen i villa eller radhus men här finns även några bostadsrättsföreningar. Bebyggelsen är blandad, allt från början på seklet till helt nybyggda hus. I denna stadsdel finns det både grundskolor samt ett flertal förskolor. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalitet är en av faktorerna som gör att barnfamiljen gärna flyttar hit. Anslutningen till yttre ringvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Öresundsbron men även till de olika stadsdelarna i övriga Malmö. En av de stora fördelarna med att bo vid Gyllins Trädgård är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Stadsbussen går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.

Alldeles i närheten har man ett köpcentrum med en mängd olika butiker, här är även en stormarknad med ett mycket bra utbud. Utspritt i närområdet finns även en del medelstora matbutiker. En stor fördel när man har det mesta i affärsväg runt omkring sig.

Gyllins Trädgård är ett delområde till stadsdelen Husie och beläget i östra delarna av Malmö. En lugn och trygg stadsdel där man under tid byggt mycket nytt. Populärt så det förslår, här är det ofta kö vid eventuella tomtsläpp. Barnfamiljerna har sedan länge upptäckt alla fördelar, med närheten till allt samtidigt som barnen har det bra, och här är det lätt att hitta kompisar. I de nybyggda områdena är det barnfamiljer i nästan varje hus. Lekplatser och härliga grönområden finns här gott om. Även de vuxna hittar lätt vägen till rekreation. Närbelägen golfbana kanske passar en del, eller en liten tripp till bokskogen som inte ligger allt för långt bort.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl