Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Njurundagatan 8 (17/0902), Råcksta / Vällingby, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
49 kvm
Avgift
3 159 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyproducerad och perfekt planerad tvåa om ca 49 kvm omgiven av grönska i Vällingby/Råcksta!

Såld! Här hälsar jag er med stolthet välkomna till denna nyproducerade och exklusiva tvåa omgiven av härlig grönska i Vällingby/Råcksta. Bostaden präglas av en härlig rymd med ljusa väggar och lister vilket gör det enkelt att möblera helt efter eget tycke och smak och därigenom kan ert drömhem. Genomgående påkostade materialval med både funktion och finess som mittpunkt. Ett stort ljust allrum i fil med köket gör det lätt att umgås i stora sällskap och skapa en social härlig oas. Det här är en bostad som måste upplevas på plats!

Välkomna in och låt er hänföras av denna magnifika bostad! Vi öppnar dörren och sätter fötterna på fint parkettgolv som fortsätter genom hela bostaden och skapar en genomgående härlig känsla. Entréhallen erbjuder gott om plats för både hatt- och skohylla för era ytterkläder och skor. Vi fortsätter in i bostaden och möts av ett strålande ljusinsläpp - här är köket och vardagsrummet fint sammansvetsats med varandra och skapar en härlig och social känsla. Bjud över familj och vänner, duka upp matbordet med det finaste porslinet och laga en smakrik måltid som ni avnjuter tillsammans. Det exklusiva köket är stilrent med beiga skåpluckor och lådfronter med svarta beslag. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, integrerad kyl och frys samt integrerad diskmaskin.

Vardagsrummet erbjuder gott om plats för den sköna soffan, tillhörande soffbord och media-möbel. I direkt anslutning till vardagsrummet finner vi bostadens harmoniska och rymliga sovrum. Bädda upp dubbelsängen med favoritlakanen och börja morgonen här med första koppen kaffe - här kommer ni vakna utvilade. Till sist har vi bostadens lyxiga badrum med riktig hotellkänsla - njut av en stund av lugn och ro med en spakväll. Snygg klinkers i ljusbeige som fortsätter upp på väggarna som kakel. Här finns wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt duschhörna med duschväggar i klarglas. Missa inte denna drömbostad - Välkomna hem!

BRF Filialen är en stabil och solid förening med god ekonomi. Från Råcksta tunnelbanestation kan man komma på 1 min till Vällingby C eller på ca 27 min till T-centralen. I Vällingby City som ligger på lite längre gångavstånd finns ett flertal resealternativ. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy