Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Rissneleden 157, Vån 4, Rissne/Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
39.5 kvm
Avgift
2 397 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad bostad med stor balkong - låg avgift och stabil förening!

Varmt välkomna till denna nyproducerade bostad i absolut toppskick. En bostad som har ett naturligt insynsskydd samt en stor balkong i bra solläge mot innergården. Vidare finner ni genomgående parkettgolv, ljusa väggar och exklusiva materialval. Stilrent och modernt badrum precis som nyproduktion ska erbjuda med komfortgolvvärme, handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bostadens hjärta, det stora vardagsrummet i öppen planlösning mot matplats och kök skapar en härlig plats för socialt umgänge. Planlösningen erbjuder också en separat sovalkov som inrymmer dubbelsäng med önskat förvaringsmöblemang.

Här bor ni i Brf Grönkulla som är en bra förening med en trevlig grannsämja där de boende verkligen trivs. Byggåret är från 2018 och byggt av Skanska, föreningen är en äkta förening och äger marken och består av 115 lägenheter, garage samt en lokal, läs gärna mer under "förening". Framtidsplanerna i Rissne är stora och området växer så det knakar, läs gärna mer under "övrigt".


- Kök från Marbodal med vitvaror från Siemens
- Badrummet från Vedum
- Externt förråd på vindsplan
- Rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot grön innergård
- Högt upp i huset på våning 4
- Stor balkong om 8 kvm
- Låg avgift
- Nära till Restauranger, livsmedelsbutiker och närbutiker
- Stenkast från Rissne Centrum
- Bussen precis utanför porten
- Föreningen äger marken
- Föreningen disponerar 49 st garageplatser varav 5 elbilplatser
- Gemensamma utrymmen: Suterrängplan innehåller garage, cykelrum och lägenhetsförråd. Det finns dessutom barnvagnsrum i respektive trapphus och innergård med grillplats
- Tunnelbanan (Blå linje) tar dig in till T-centralen på ca 15 min
- Den stora bussterminalen i centrum tar dig till flertalet anslutande destinationer
- Flertalet nattbussar går genom Rissne i olika riktningar
- Flygbussarna till Bromma flygplats och Arlanda går från centrala Sundbyberg eller Kista som man enkelt tar sig till från Rissne
- 2022 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.)

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information. Varmt välkomna till Rissneleden 157!

Rumsbeskrivning

Vardagsrum
Generöst sällskapsrum som enkelt rymmer middagsbord för större sällskap och samtidig soffa för umgänge. Ljusflöde kommer från större fönsterparti och balkongdörr. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i ljus kulör.

Balkong
Från vardagsrummet kliver ni ut till den fantastiska insynsskyddade balkongen mot husets grönskande baksida. Gott om utrymme för balkongmöblemang.

Kök
Ljust modernt kök från Marbodal med ovanligt god förvaring bakom vita luckor. Ljust stänkskydd ovan bänkskiva med goda arbetsytor. Maskinell utrustning består av maskiner från Siemens med kyl/frys, inbyggnadsugn i bänkskåp under induktionshäll samt mikro i väggskåp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en härlig känsla av rymd och enkla alternativ för möblering.

Sovalkov
Optimalt placerad sovalkov med god rymd för dubbelsäng. Vita väggar, ekparkettgolv.

Hall
Välkomnande hall och goda avhängningsmöjligheter via skjutdörrsgarderob. Praktiskt klinkergolv som sedan övergår till ekparkett och ljusa väggar. Vidare är hallen utrustad med städskåp samt säkerhetsdörr.

Badrum
Modernt badrum med skåpinredning från Vedum. Här finns allt du kan önska dig, kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens, handfat med kommod och spegelskåp och belysning, wc, handdukstork, dusch med duschväggar i klarglas samt komfortgolvvärme. Belysning via spotlights i tak.

Förråd
Till bostaden hör ett externt förråd.

Dokument (pdf)

Energideklaration Årsredovisning 2020 Ekonomisk plan Stadgar

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

39.5 kvm

Areauppgift enligt

Förvaltarens information

Gatuadress

Rissneleden 157, Vån 4

Ort

Sundbyberg

Kommun

Sundbyberg

Beskrivning av förråd m.m.

Vindsförråd

Lägenhetsnummer

4-1302

Våningsplan

4 av 8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Grönkulla

Organisationsnummer

769632-0121

Allmän information

Brf Grönkulla är en äkta förening som registrerades 2 april 2016. Föreningen består av 115 lägenheter fördelat i två flerbostadshus, samt en lokal.

På baksidorna ansluter husen till en lummig parkmiljö med lekplats för de minsta, gemensamma uteplatser och grönytor.

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Alla lägenheter i Grönkulla är anslutna till Sundbybergs Stadsnät ett fiberoptiskt bredbandsnät där flera olika tjänsteleverantörer b.la Internet, Tv och telefoni. TV grundutbud ingår i månadsavgiften men bredband tecknas separat.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Kommande renoveringar

Fastigheten är nybyggd så för tillfället finns inte några renoveringsbehov. (2021-10-11)

Övriga utrymmen i föreningen

Varje lägenhet har tillgång till ett förråd på vinden eller i bottenvåningen.

Sutterängplan innehåller garage, cykelrum och lägenhetsförråd. Det finns dessutom barnvagnsrum i respektive trapphus.
Sopsugsanläggning är placerad mellan de två huskropparna. På baksidan kommer en grillplats med bänkar att anläggas

Antal lokaler

1

Antal lägenheter

115

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 397 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Varmvatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg
Föreningen har ett gemensamt elabonnemang och vare bostadsrättshavare kommer debiteras individuellt för faktiskt förbrukning.

Beskrivning månadsavgift

Varmvatten, medlemsavgift till M, värme, brf-tilläggsförsäkring samt basutbud för TV.

Avgiftsförändringar

Ingen beräknad avgiftshöjning är planerad. (2021-10-11)

Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att du som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

Andelstal

0,00575

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen äger 49 st garageplatser, varav 5 st elbilplatser (1250 kr/månad resp 1550 kr/månad + elförbrukning). Tre platser disponeras av en bilpool. Bilpoolen är även tillgänglig för de boende. i nuläget (2021-10-11) så är det 4-5 personer i kö enligt kontakt med föreningen.

För information om aktuell kö, kontakta styrelsen@brfgronkulla.se.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

67 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

79 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Fredrik Jönsson

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Rissne är ett mysigt område med närhet till grönska och natur samtidigt som man har bra serviceutbud och mycket bra kommunikationer. Vid Rissne Centrum finns matbutiker, restauranger, vårdcentral, diverse shopping och bar. Strax intill finns även serviceutbud i form av Mc Donalds, Statoil, Coop, Hornbach, bilhandlare och Willys.

I närheten har du förskoleverksamhet och skolorna Miklagård och Skvadronskolan som har årskurserna F-5 och även Rissneskolan med årskurserna 6-9.

Inte långt härifrån finner du Ursviks motionsspår som går genom Igelbäckens grönskande naturreservat mellan Kista, Ursvik och Järvastaden i varierande sträckor.
Dessutom har du även Råstasjön och Lötsjön där man har den 5 km långa "Hälsans stig" som tar dig runt sjöarna. Intill Lötsjön finner du även det omtalade caféet "Den gröna stugan" där man kan ta en avkopplande fika med vacker utsikt över vattnet. Om sommaren är det många som njuter av en picknick på Rissne Ängar och i gröna Rissne Park är hunden alltid välkommen. Streetbasketplanen Rosa Pantern på Rissne idrottsplats kräver också ett omnämnande. Detta är ett initiativ som till stor del bygger på kloka idéer från en grupp unga tjejer i området och planen är väl värd ett besök, även om du inte vill spela själv.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta