Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Munkhagsgatan 124A, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
58.5 kvm
Avgift
2 946 SEK / mån
Rum
2 rum

Renoveringschans med föreningens bästa läge!

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en rymlig tvåa som med enkelhet kan byggas om till en trea. Vi befinner oss i ett av föreningen allra bästa lägen, längst ut i hörnet mot ett fint grönområde. Lägenheten är i behov av renovering och har därmed en fantastisk potential att kunna bli ett riktigt drömboende. Definitivt något för den händige!

Den här lägenheten ligger en trappa upp i huset och har ett trevligt hörnläge med balkong i söderläge och en mysig vy ut över intilliggande grönområde och radhusbebyggelse. Bostaden är helt insynsskyddad vilket i kombination med det trevliga utsikten bidrar till en härlig trivselkänsla. Planlösningen är tilltalande med en rymlig entréhall med flertalet garderober och access till duschrum. Stort vardagsrum som ligger i anslutning till köket. Det finns i nuläget ett stort sovrum som enkelt går att avdela till två. Lägenheten kan därmed utan större ansträngningar bli en trea!

Ett mycket bra tillfälle för den som vill bo med låg boendekostnad i en trygg och välskött förening med god ekonomi och bra faciliteter. I föreningen finns bl.a. välutrustade tvättstugor med självdoserande maskiner, gym, bastu och övernattningslägenhet. Månadsavgiften ligger på 2 946 kr och då ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Här erbjuds ett tryggt boende i ett lugnt och omtyckt bostadsområde som är barnvänligt med flertalet lekparker, förskolor och skolor i närheten. Ett stenkast bort ligger Johannelunds centrum med bl.a. matbutik, bibliotek, apotek, vårdcentral, frisör och pizzeria. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser till övriga staden. Härliga promenadstråk längs med den intilliggande Stångån där ni även finner en badplats och beachvolleybollplaner!

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy