Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bageribacken 6, Saltsjöqvarn, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 053 SEK / mån
Rum
2 rum

Smakfull 2:a med mysig balkong, precis intill Södermalm.

Välkommen hem till idylliska Saltsjöqvarn och denna charmiga och smakfulla 2:a som ligger med absolut toppläge. Här bor du lugnt med balkong inbäddad i grönska endast ett stenkast från Södermalm och mycket goda kommunikationer.

I Saltsjöqvarn bor du lugnt och naturnära samtidigt som du bokstavligen har innerstan runt hörnet. Längs kajen finner du ett promenadstråk med utsikt mot Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel med frukostbuffé och spa i Sturebadets regi. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad som östra Södermalm och Kvarnholmen. Området bjuder på goda kommunikationer i form av samtliga Nacka/Värmdöbussar, stadsbussar, Saltsjöbanan och tvärbana. Det tar endast 20 minuter att cykla till Stockholm centrum och några minuter att gå till Södermalm. Nere vid kajen tar du enkelt båten (SL) till Djurgården, Nybroplan och Frihamnen på Lidingö.

Lägenheten har genomgående modern och öppen planlösning och stora härliga fönsterpartier som skapar ett vackert ljusinsläpp i hela lägenheten. De sociala ytorna är inbjudande och i vardagsrummet finns en naturlig plats för soffgrupp. Köket ligger intill och har en öppen känsla mot vardagsrummet och stor matplats. Från vardagsrummet når man även den mycket inbjudande balkongen som är rymlig och har ett lummigt läge med eftermiddagssol.

Sovrummet är minst sagt rogivande med god förvaring, i hallen finns också tillgång till en mycket rymlig klädkammare. Badrummet är renoverat med hög standard och väl tilltaget. Här finns både dusch med takmunstycke och tvättpelare.

Här bor du i en mycket välskött förening med god ekonomi, 2018 amorterade man 6 miljoner på lånen. Här finns också tillgång till faciliteter som gästlägenhet och festlokal.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy