Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gamla Landsvägen 11, högst upp!, Ektorp, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
74.2 kvm
Avgift
4 420 SEK / mån
Rum
3 rum

Öppna ytor och solig balkong högst upp i huset!

Välkommen hem till denna ljusa och harmoniska bostad högst upp i huset. Här erbjuds du en bostad med inglasad balkong i bästa solläge, öppna ytor och två rymliga sovrum i varsin ände av lägenheten. Här finns även möjlighet att göra ett ytterligare sovrum om så önskas.

Lägenheten har genomgående slipad oljad ekparkett samt ljusa och fräscha ytskikt. Du välkomnas av en rymlig hall med gott om förvaring genom garderober och avhängningsyta. Från hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch, handfat med kommod och tvättpelare. Vidare kliver du in i vardagsrum och kök som ligger i halvöppen planlösning och leder dig ut till den inglasade balkongen i söderläge. Köket är renoverat med stilrena, släta luckor i vitt och har ekbänkskivor. Den maskinella utrustningen består av ugn med spishäll, mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Matplatsen ligger invid ett vackert burspråk med fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten innehar två sovrum där det större rymmer både dubbelsäng, sängbord och garderober. Det andra sovrummet används idag som arbetsrum men även här finns det gott om plats för säng och övrigt möblemang samt plats för förvaring.

Här bor du i en stabil förening med god ekonomi, de stora renoveringarna bakom sig och med låga avgifter där även bredband 100/100 och Telias tv utbud ''lagom'' ingår. Lediga parkeringsplatser för enbart 350 kr/mån och ett rymligt källarförråd om ca 7-8 m2 hör till bostaden.

I området finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter på Nordic Wellness och AIM gym. Här bor man även nära det breda utbudet i Sickla köpkvarter.
Direktbussar till Slussen tar dig till Slussen och city på 20 min.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy