Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Kongahällagatan 58, Komarken, kungälv
Typ
Bostadsrätt
KVM
72 kvm
Avgift
4 767 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusiv trea på tredje våningen

Här erbjuds en lyxig och modern lägenhet vars generösa ljusinsläpp gör att bostaden känns rymlig och trivsam. Ta chansen att bli ägare till ett hem där du kan bo många år utan att behöva tänka på renoveringar.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en inbjudande, funktionell och välplanerad hall, och lite längre in finner vi ett nyrenoverat, stilrent och praktiskt kök med generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten två sovrum, två klädkammare och ett rymligt, mysigt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor och mycket dagsljus. Det större sovrummet, som är nyrenoverat, stort och mysigt, nås via hallen. Här erbjuds rymliga garderober, gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett mindre sovrum, som förslagsvis kan användas som kontor. Badrummet är nyligen renoverat och utrustat med toalett, duschkabin, kommod, handfat, badrumsskåp och spotlights.

HSB Brf Komarken i Kungälv är en lågt belånad och välskött förening med mycket god ekonomi. I föreningen finns bastu, gym, tvättstuga, lekplats och övernattningslägenhet.
Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall

Den inbjudande, funktionella och välplanerade hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och mörkt golv och laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall såsom goda avhängningsmöjligheter, hatthylla och klädhängare.

Kök

Det nyrenoverade, stilrena och praktiska köket har ljusa väggar och modernt klinkergolv. Utrustningen består av spis, induktionshäll, kyl, mikrovågsugn, ugn, frys och fläkt. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt här finns det ett rymligt, mysigt och lättmöblerat rum med laminatgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor och mycket dagsljus.

Sovrum 1

Från hallen når du lägenhetens master bedroom med ett nyrenoverat, stort och mysigt rum med laminatgolv och ljusa väggar. Rummet har rymliga garderober, gott om förvaring och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2

Ett lite mindre, nyrenoverat och harmoniskt sovrum med plats för säng och plats för garderob. Fondtapet och har laminatgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Badrum 1

Nyligen renoverat, stort och påkostat badrum från 2021 med mörkt klinkergolv och kaklade väggar. Här finns utrustning i form av toalett, duschkabin, kommod, handfat och badrumsskåp.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Stadgar

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

72 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Kongahällagatan 58

Ort

kungälv

Kommun

Kungälv

Lägenhetsnummer BRF

57

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Komarken i Kungälv

Organisationsnummer

753300-0480

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
En av Kungälvs största bostadsrättsföreningar som äger fastigheten Orren 15 i Kungälv. Med en total lägenhetsyta 19 804 m² och lokalyta 340 m².

TV OCH BREDBAND
TV från Kalejd och fiber från Kungälv Energis fiber-stadsnät.

FÖRSÄKRING
Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Moderna försäkringar.

BYGGNADSÅR
1972

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Brf bildades

1971

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan. Se utfört och kommande underhåll i årsredovisningen.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 292
Antal lokaler: 22

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källaren på Kongahällagatan 72 finns följande lokaler: Hobbyrum med en uppsättning handverktyg, biljardrum med köer och klot samt Darttavla, pingisrum, endast bord. Till dessa lokaler samt en välutrustad motionslokal på Kongahällagatan 46 b finns en nyckelbricka som du får mot en depositionsavgift. 200 kr för vardera biljard- och motionsrum samt 100 kr för bastu, pingis- och hobbyrum. För pingisrummet gäller 15-årsgräns, övriga lokaler 18 år. Nyckelbricka finns hos vicevärden.

I källaren på Kongahällagatan 72 finns även en samlingslokal med tillhörande komplett kök med porslin mm. Lokalen, som är extraisolerad för att kunna användas till allehanda fester, är c:a 70 kvm och rymmer lika många sittande vid bord. Hyreskostnad är 250 kr/tillfälle. Denna lokal städar du själv. Bokning hos vicevärden.

Antal lägenheter

292

Byggnader

Byggår

1972

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 767 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Andelstal

0,35954

Andelstal insats

0,35954

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

264 P-platser för uthyrning varav 143 med eluttag för motorvärmare. Eluttaget är försett med timer och snabbsäkring för 6 Ampére, eller max 1320 Watt.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy