Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Boplatsvägen 3, Brotorp/Järvastaden, Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
68 kvm
Avgift
3 999 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

LJUS OCH VÄLPLANERAD BOSTAD - BALKONG I SYDVÄST MED EM- OCH KVÄLLSSOL!

Välkomna till denna ljusa bostad som bland annat bjuder på öppen och social planlösning, ett stilrent och modernt kök, badrum med tvättmaskin och torktumlare, två sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt en fantastisk balkong i sydväst med em- och kvällssol!

I föreningen finns garage med 63 platser varav 8 avsedda för el samt 3 platser utomhus. Finns även bil att tillgå genom Sunfleet bilpool och egna besöksparkeringar.

Västra Brotorp i Sundbyberg har med sitt nära läge till stan blivit en populär, levande och attraktiv stadsdel med småstadskänsla. Här bor du med närhet till vidsträckta grönområden, skolor, förskolor, service, samt tillgång till bra kommunikationer.

Rumsbeskrivning

BALKONG
Mycket härlig balkong högt upp i huset i soligt läge. Här finns gott om plats för bord, stolar samt planteringar.

KÖK
Kök och vardagsrum i ljus och öppen planlösning med stora härliga fönsterpartier åt två håll samt utgång till bostadens balkong. Köket är utrustat med vita skåpsluckor, belysning under överskåp, svart marmormönstrad arbetsbänk i laminat med mörkt liggande kakel ovanför samt diskho. Maskinell utrustning med kyl/frys, mikro i överskåp, integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och fläkt. Generös matplats med plats för det stora sällskapet, idag matbord för sex personer.

VARDAGSRUM
Vardagsrum och kök i ljus och öppen planlösning med ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Stora härliga fönsterpartier och gott om plats för soffgrupp samt TV-möbel.

SOVRUM 1
Stort master bedroom med fönster åt två håll, ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Plats för dubbelsäng med sängbord samt byrå. Mycket god förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar.

SOVRUM 2
Barnrum med ett fönster, ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

BADRUM
Stort och härligt badrum med mörkt klinkergolv med komfortgolvvärme och helkaklade vita väggar. Utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp med integrerad belysning, handdukstork samt dusch med vikbara duschväggar. Praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, arbetsbänk i vitt samt skåp ovanför.

HALL
Hall med mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob och plats för extra förvarings- eller sittmöbel. På golvet ligger vit samma fina ekparkett som i resten av lägenheten och väggarna är vitmålade. Säkerhetsdörr

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovining 2019

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

68 kvm

Areauppgift enligt

Förvaltarens information

Gatuadress

Boplatsvägen 3

Ort

Sundbyberg

Kommun

Sundbyberg

Våningsplan

2 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Löparen i Sundbyberg

Organisationsnummer

769630-4802

Allmän information

Som boende i föreningen har du fritt medlemskap utan anslutningsavgift i Sunfleets bilpool till och med den 28 februari 2023.

Brf bildades

2015

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

I månadsavgiften ingår bredband 50mbit samt ett digitalt basutbud av TV-kanaler från ComHem. Boende kan utöver detta utöka tjänsten genom att själv kontakta ComHem.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el). FX ventilation.

Kommande renoveringar

Föreningen är nybyggd och har därför inte behövt genomföra några renoveringar än (2020-12-01).

Övriga utrymmen i föreningen

Till varje lägenhet hör ett förråd. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Föreningen har även cykelställ på gården, cykelrum och rullstols/barnvagnsrum.

Antal lägenheter

121

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Rymlig hiss

Ekonomi

Månadsavgift

3 999 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet, Bostadsrättstillägg
Ink. Värme & VA enligt schablon, bredband 50mbit samt ett digitalt basutbud av TV-kanaler.

Kommentar

Schablonkostander.

Överlåtelseavgift

1 666 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

714 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

550 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 63 parkeringsplatser i garage inomhus och tre parkeringsplatser utomhus. Hyran är för närvarande 1 020 kr per månad för garageplatserna och 612 kr per månad för utomhusplatserna. Av de 63 parkeringsplatserna i garaget så är 6 st avsedda för elbilar och har tillgång till laddare, då är avgiften istället 1 620 kr per månad. Det finns även möjlighet att hyra en mindre plats avsedd för MC för 255 kr per månad, totalt fyra st platser av den typen finns. Avgiften betalas i samband med avin för avgiften.

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Fast kostnad

Ja

Kostnad

1 020 SEK/månad

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Fast kostnad

Ja

Kostnad

612 SEK/månad

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Har strömuttag

Ja

Fast kostnad

Ja

Kostnad

1 620 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

94 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

106 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Sofia Forsgren

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy