Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Wargentinsgatan 5C 2tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
41 kvm
Avgift
2 295 SEK / mån
Rum
2 rum

Perfekt planlösning - Stora fönsterpartier - mot innergård

Fantastiskt fin 2:a med härlig rymd och mycket bra planlösning som gör att lägenheten passar utmärkt för både par och singelhushåll. Alla fönster vetter mot föreningens fina innergård. Vardagsrummet har utrymme att möblera med både sällskapsdel och middagsbord och har två stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Köket har mycket bra förvaringsmöjligheter i vita skåp och lådor. Arbetsytorna är generösa och här finns diskmaskin och även plats för ett litet bord. Mellan kök och sovrum sitter dörren i ett stort glasparti i original. Sovrummet kan möbleras med dubbelsäng och har riktigt bra förvaring i garderober längs med ena väggen. Generellt mycket goda förvaringsmöjligheter med ytterligare garderober i hallen. Badrummet är renoverat vid föreningens stambyte, tvättmaskin finns. Genomgående är lägenheten i fint skick med bevarade 30-talsdetaljer som speglade innerdörrar, fönsterbänkar i sten samt vackra trägolv.

Brf Järnvägsmannen är en populär och ytterst välskött förening med bra ekonomi. I föreningen finns förutom en stor grönskande innergård bland annat bastu, gemensamhetslokal och garage. På Wargentinsgatan bor man på ett lugnt läge men ändå med allt innerstan har att erbjuda precis utanför dörren. Med Fridhemsplan och City på kort gångavstånd hittar du Kungsholmens bästa matbutiker samt Västermalmsgallerian och Åhléns för shopping.
Det finns många trevliga fik och välbesökta restauranger att välja på i närområdet såsom restaurang Agnes och AG:s. Runt hela Kungsholmen finns ca 1 mil vackra gång/löparspår och på vägen passerar du vackra Norr Mälarstrand med Stadshuset, grönskande Rålambshovsparken samt strandpromenaden i Hornsberg. Kommunikationerna utanför är oslagbara med en mängd bussar som passerar utanför dörren samt tunnelbanans blå och gröna linje ett par minuter bort. Centralstationen och Cityterminalen ligger på bekvämt promenadavstånd.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy