Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vikingavägen 67B, Granlo, Sundsvall
Typ
Bostadsrätt
KVM
65.5 kvm
Avgift
4 427 SEK / mån
Rum
2 rum

Bekvämt boende endast en halvtrappa upp i populärt område

Nu finns möjligheten att förvärva en trivsam och bekväm 2 rok endast en halvtrappa upp om 65,5 kvm. Med stor inglasad balkong i insynsskyddat läge med ett härligt grönområde utanför.

Lägenheten erbjuder en ljus och trevlig hall med en öppen klädkammare som blir som ett extrarum där man smidigt förvarar ytterkläder och skor, vardagsrum med utgång till den stora balkongen samt att du från vardagsrummet också når det fina köket med matplats som rymmer 6 personer där du kan njuta av middagar i det insynsskyddade läget och den härliga utsikten över grönområdet, det finns gott om plats för förvaring och köket är inbjudande och trivsamt. Sovrummet där finns plats för både dubbelsäng, samt att du har en garderobsvägg för bra förvaringsmöjligheter. I bostaden finns också två stycken toaletter, där den ena har toalett med handfat och i anslutning så finns det nyrenoverade badrummet med toalett, handfat, dusch samt tvättmaskin för det bekväma boendet.

Bostaden är perfekt för dig eller er som söker ett trivsamt boende i ett populärt område. I månadsavgiften om 4 427 kr ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv, bostadsrättstillägg samt balkongtillägg.

Granlo är ett populärt och lugnt område 10 minuter utanför Sundsvalls stadskärna, belägen mellan Bergsåker och Sundsvall stad. Här bor du med närhet till grönområden, matbutik, förskola, grundskola, gymnasium, högskola, pizzeria, gym, vårdcentral och apotek. Närmsta busshållplats finns alldeles ovanför bostadsentrén där du tar dig vidare mot Sundsvall centrum på knappa 10 minuter eller mot Bergsåker. Bussen går med jämna mellanrum eftersom det är stadstrafiklinje 1.

Möjlighet till snabbt tillträde finns! Välkommen på visningen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy