Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Jämtlandsgatan 150, Vån 4, Vällingby Centrum, Vällingby
Typ
Bostadsrätt
KVM
51 kvm
Avgift
3 105 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkomna hem till denna mycket välplanerade 2:a om 51 kvm med stor solig balkong!

Möjlighet till separat del med egen wc och ingång!

Här presenterar jag nu en renoverad och optimal 2:a om 51 kvm med möjlighet till två delar (inneboende med egen ingång och wc) och stor balkong - en optimal bostad för såväl singeln som paret med högt ställda krav! Bostaden stoltserar med sin öppna planlösning och präglas av kvalitativa materialval. Funktion och finess samsas om vartannat och här har ingenting lämpats åt slumpen. Det här är ett hem för er med högt ställda krav. Väggar och listverk går i ljusa fina toner lägenheten igenom och därför är det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa sin alldeles egna oas. Lägg dessutom till den rymliga balkongen med lummig utsikt. Kanske blir det ni som flyttar in här i höst?

Denna unika bostad som erbjuder två ingångar, vi börjar med huvudentrén. Här välkomnas vi av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela bostaden. Möblera med hatt- och skohylla och övrig hallmöbel om så önskas. Rakt från i hallen hittar vi det stora helkaklade badrummet med målat svart klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Här finns gott om plats för både morgon- och kvällsrutin och kanske en spakväll mitt i veckan? Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt duschhörna. Vi fortsätter några steg in och hamnar i bostadens hjärta - kök och vardagsrum i en fantastisk öppen planlösning där ljuset strålar in genom stora fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till den magnifika balkongen.

Vi börjar med det lyxbetonade köket. Stilrent med vita skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i grå laminat och som stänkskydd sitter det snyggt vitt kakel. Den maskinella utrustningen är slående och består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, mikro och ugn i högskåp samt kombinerad kyl/frys i rostfritt utförande. Laga en smakrik trerättersmiddag, bjud över era vänner och duka upp matbordet för 4-6 personer intill fönsterparti och avnjut den goda maten och varandras sällskap. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för myshörna med soffa, tillhörande soffbord och media-möbel. Kanske ni önskar bjuda era vänner på fördrinken utomhus? Duka upp drinken på balkongen som har gott om plats för lounge-möbler och växtlighet för er med gröna fingrar.

Intill sällskapsrummet hittar vi det mysiga sovrummet med stort fönsterparti med en fantastisk utsikt samt utgång till balkongen. Möblera med en stor säng och tillhörande sängbord och få till det där drömsovrummet som ni alltid har drömt om. Här kommer ni sova gott! En perfekt placerad klädkammare hittar vi här som sväljer alla era kläder och skor, även här är den andra ingången/utgången från bostaden. Från klädkammaren når ni bostadens gäst-wc med wc-stol, tvättställ samt spegelskåp med inbyggd belysning. Snyggt målat svart klinkers på golvet och vit våtrumsmålning på väggarna.

Brf Fyrfärgspennan 1 är en stabil förening med god ekonomi och är belägen alldeles intill Vällingby City med dess stora utbud av affärer, restauranger, service och kommunikationer. Föreningen består av 190 lägenheter och 2 lokaler, belägna på adresserna Jämtlandsgatan 150 samt Vittangigatan 3-41. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. I området finns gott om grönområden med motionsspår, utomhusgym och närhet till bad både inom-/och utomhus.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Mycket fin, ljus och inbjudande hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av parkettgolv.

Kök

Stilsäkert kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet med matplats för ca 4-6 personer intill fönsterparti. Kök har vita skåpluckor och lådfronter, vitt stänkskydd ovan bänkskåp, arbetsbänk i marmorerad laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, ugn och mikro i högskåp tillsammans med kombinerad kyl/frys. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Vardagsrum

Socialt vardagsrum i en öppen planlösning mot det stilrena köket. Erbjuder gott om plats för större soffgrupp, TV-möbel och matgrupp. Med endast ett kliv ut från vardagsrummet når ni den mysiga balkongen. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Sovrum

Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Intilliggande walk-in closet för optimala förvaringsmöjligheter. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Badrum

Rymligt helkaklat badrum med målat svart klinkers på golvet och vita kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt duschhörna.

Gäst-wc

Fin gäst-wc med målad svart klinkers på golvet och vit våtrumstapet på väggarna. Tvättställ, spegelskåp med inbyggd belysning samt wc.

Dokument (pdf)

Stadgar Energideklaration A?rsredovisning a?r 2020 Brf Fryfa?rgspennan 1

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

51 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Jämtlandsgatan 150, Vån 4

Ort

Vällingby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

164

Våningsplan

4 av 10

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Fyrfärgspennan 1

Organisationsnummer

769623-2524

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen Fyrfärgspennan 1 med adress Vittangigatan 3-41 samt Jämtlandsgatan 150 i Vällingby. Fastigheten innehåller totalt 190 lägenheter och uppfördes 1952-53. Löpande renoveringar är genomförda under 2000-talet och fastigheterna är stambytta. Stabil förening med god ekonomi samt ett stort dolt kapital i form av flertalet hyreslägenheter.

Stambyte: 2005
Balkonger har renoverats
Frånluftsfläktar
Elinstallationer har bytts ut

Ekonomisk förvaltare: Deloitte.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 190
Antal lokaler: 3
Antal hyresrätter: 30

Antal lägenheter

190

Byggnader

Byggår

1952-1953

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 105 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Andelstal

0,5444%

Kommentar

Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Överlåtelseavgift

1 163 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

465 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

175 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

275 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy