Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lobeliavägen 3, Hedvigslund, Älta
Typ
Bostadsrätt
KVM
28 kvm
Avgift
1 711 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern och exklusiv etta högst upp i huset

Denna bostad är REDO för försäljning. Anmäl ditt intresse eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Varmt välkomna till denna trevliga etta högst upp i huset på Lobeliavägen 3.
Här erbjuds du ett hem i nyskick (-2017) med härligt ljusinsläpp, stilren interiör, stora fönsterpartier samt en generös uteplats.

- Ljus och stilfull etta.
- Rymlig balkong med sol under större delen av dagen.
- Högst upp i huset med ett insynsskyddat läge.
- Goda kommunikationer till både Nacka, Tyresö samt Gullmarsplan.

Från den unika trappuppgången som ger en harmonisk och lugn känsla med fina detaljer når vi den hemtrevliga hallen med goda avhängningsmöjligheter samt plats för sittbänk. Genom hallen når du sedan ett stort helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinker. Här finns dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare samt handfat med fin spegel.

Bostaden innehar ett modernt och stilrent kök med ugn, spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Vidare in i lägenhet möts vi av ett stort rum med plats för en rymlig soffa, matbord och en dubbelsäng om så önskas. Här finns även stora garderober med plats för förvaring.

Från sovrummet/vardagsrummet tar vi oss sedan ut på den fantastiska balkongen, insynsskyddat med sol i sydväst-läge. Här får du plats med en mysig soffgrupp/matgrupp och flera fina planteringar. Till lägenheten hör ett förråd.

Med ett av Stockholm populäraste mountainbike-spår ett stenkast ifrån och med mycket väl fungerande cykelvägnät in till City har man valt att ha ett gemensamt cykelförråd med en enklare cykelverkstad där du själv kan pyssla om din egna cykel.

OMRÅDET:

I närområdet finner vi flertalet fina insjöar, natursköna miljöer så som Hellasgården och Tyresö slott. För dig som är intresserad av att köra mountainbike och gillar att vandra finner du Nackareservatet och Tyresta Nationalpark med en biltur på cirka 20-30 minuter bort. På promenadavstånd nås Älta C med butiker och café. På knappa 5 minuters bilfärd nås även Tyresö C med all dess service såväl som flera olika matbutiker och all annan service som kan tänkas behövas. För den som önskar en shoppingdag ligger Sickla köpkvarter och Nacka Forum bara en kvart bort. Området är rikt på grundskolor och förskolor och den närmaste ligger i området! Goda kommunikationer finns ett stenkast bort och tar dig till Nacka, Tyresö samt Gullmarsplan. Här stannar även nattbussarna från Stockholms Central.


Ett mycket trivsamt boende för dig som söker en modern etta där du kan flytta in och trivas från första stund, perfekt förstaboende.

Gör gärna en intresseanmälan för erhålla löpande information.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1

Boarea (BOA)

28 kvm

Gatuadress

Lobeliavägen 3

Ort

Älta

Kommun

Nacka

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten finns ett förråd i källarplan.

Lägenhetsnummer

1303B

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Livia BRF

Organisationsnummer

769632-8132

Allmän information

Välkommen till Brf Livia. Föreningen består av 64 lägenheter fördelade i två flerfamiljshus som ligger mot varandra i det nybyggda området i Södra Hedvigslund. Lägenheterna och husen går i vacker skandinavisk design med entréer som pryds med fina inslag av trä och stora glaspartier. Trappuppgångarna har en dämpad, harmonisk och lugn känsla i med fina detaljer så som de varma tonerna och nummerskyltar i rosékoppar. Hotellkänslan är påtaglig med dessa detaljer såväl som med den ljuddämpande textilmatta i husets korridorer. Postboxar finns vid entrén och tidningsfack vid var lägenhet. Till var lägenhet hör ett förråd.

Föreningen har ett stort cykelförråd där det även finns arbetsbänk för att göra i ordning cykeln. Parkering finns att hyra intill husen. Goda kommunikationer finns runt knuten för de som pendlar. Föreningens hus har FTX system och värms upp av bergvärme.

I omnejd finns flertalet natursköna platser att besöka. I Älta finns dels Hedvigslundsparken med dess damm och kanal som gör sig perfekt för de som dyrkar solen och på cykelavstånd finns även flertalet sjöar såväl som populära Hellasgården och dess friluftsreservat.

Blickar vi söder ut så nås Tyresös rika friluftsliv på ett par minuters bilfärd. Både Älta C och Tyresö C och dess goda utbud av service och butiker nås enkelt på ett par minuter med bilen. För den som önskar en shoppingdag ligger Sickla köpkvarter och Nacka Forum bara en kvart bort. Området är rikt på grundskolor och förskolor och den närmaste ligger i området!

BYGGNADSÅR
2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Kabel-tv via fiber. Telia gruppavtal. Telia grundutbud + Tv box tillhörande föreningen.

Internet: Telia öppen fiber. Medlem tecknar eget avtal med internetleverantör.

Uppvärmning och ventilation

Bergvärme.
FTX-System. Mekanisk till-/frånluft.

Antal lägenheter

68

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 711 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Andelstal

0,00824

Andel av månadsavgift

0,00824

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

Bostaden är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplatser finns i anslutning till huset som går att hyra för 450 kr /mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

131 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

75 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy