Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sikvägen 48, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
80 kvm
Avgift
4 850 SEK / mån
Rum
3 rum

Välplanerad gaveltrea med stambytt badrum

Välplanerad 3:a som med generöst vardagsrum, rymligt kök med generös matplats och stora sovrum. Gott om förvaring i klädkammare och källarförråd samt ytor att möblera med garderober och skänkar. Trevlig balkong i västerläge granne med grönska i föreningens parkliknande område.

- Gavelläge ger extra fönster i vardagsrum
- Nära Tyresö centrum, kommunikationer och natur
- Stor balkong i väst
- Stambytt badrum
- Avgift inkl värme, kallvatten, bredband, kabel-tv, förråd
- BRF har gästlägenhet, bastu, tvättstugor, cykelförråd

Från Tyresö centrum når du området Sikvägen som består av 3 olika föreningar. Föreningen som ligger mot naturen är Brf Gäddan som nyligen investerat i nya stammar och har därmed nya fräscha badrum. Området är grönt och det är långt avstånd mellan varje hus vilket gör att man inte har någon insyn i något av rummen. Föreningen är lågt belånad och har flera gemensamma utrymmen som tvättstugor, cykelförråd, bastu och övernattningslägenhet (port 32).

Lägenheten har ett rymligt vardagsrum där plats för både matmöbler och stor soffgrupp finns. Gavelfönstret ger både extra ljus och trivsel till bostaden samt en trevlig plats att ställa matbordet.
Här kan ni tillsammans med familj och vänner av den stora skalan mysa ner er och njuta av långa sköna stunder tillsammans.
Från vardagsrummet når vi utgång till balkongen med grönska utanför.

Två rejäla sovrum med plats för dubbelsäng i svalt östläge samt väl tilltagen klädkammare för mängder av förvaring finns även det att tillgå.

Rymligt källarförråd

Här bor du på mycket bra läge på Sikvägen, en bit in från trafiken och stora vägar och endast några minuters promenad till Tyresö centrum. Närmsta busshållplats hittar du nedanför området (Sidvallsvägen) eller vid Tyresö centrum där bussarna går med mycket täta avgångar. När du köper lägenheten på Sikvägen får du närhet till centrums utbud av restauranger, caféer, och matbutiker samt har promenadstråk, parker och natur inpå knuten. Förskolan Sagan ligger mycket nära och även låg-och mellanstadieskolorna Stimmet och Fårdala finns i direkt närhet utan att korsa stora vägar.
Om du cyklar eller vill gå lite längre tar du dig enkelt till Alby Friluftsgård med badsjö och löpspår som är ett populärt sommarnöje medan det på vinter finns fin skridskosjö, pulkabacke och skidspår.

Brf Gäddan är en omtyckt förening med mycket stabil ekonomi.
Föreningen har många fina gemensamma ytor att nyttja för sina innehavare. Bastu och övernattningslokal renoverades 2017. Utöver dessa finns även cykelförråd, samlingslokal och tvättstugor.
För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

Ett boende som verkligen passar alla skeden i livet, bara att flytta in och trivas som fisken i vattnet från första sekund.

Digital bostadsbeskrivning: https://epaper.webtopsolutions.com/2021/189745/


VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy