Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Aspholmsgatan 17, Kålgården, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
120.7 kvm
Avgift
6 767 SEK / mån
Rum
4 rum

Gavellägenhet med dubbla balkonger på populära Kålgården!

Välkomna till Aspholmsgatan 17, här förbereds nu en försäljning utav en 4,5 på attraktiva Kålgården centralt belägen i Jönköping. Denna gavellägenheten erbjuder en fantastiskt planlösning med bland annat tre sovrum, dubbla balkonger, varav en i soligt västerläge. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt två badrum, perfekt för den växande familjen eller för er som vill skala nere ifrån ett större boende. Garageplats följer självklart med bostaden!

Att bo på attraktiva Kålgården har många fördelar - Här bor Ni centralt med närhet till allt vad Jönköping City erbjuder i form av matbutiker, restauranger, affärer, shopping och kommunikationer. Läget är ändå avskilt från stadens puls i ett lugnare område som ligger helt för sig själv.

Bostaden är en kommande försäljning och uppdateras löpande.
Välkomna och kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Rumsbeskrivning

KÖK

Utrustat med:
-Kyl
-Frys
-Induktionshäll
-Ugn
-Fläkt
-Diskmaskin.

Sovrum

Master bedroom som är beläget i ena änden av bostaden. Rummet är i det största laget när det gäller sovrum. Idag nyttjas klädkammaren som ett extra sovrum. Perfekt för det lilla barnet. Ifrån rummet når man lägenhetens andra balkong.

Sovrum 2

Beläget mellan de andra två sovrummen. Här ryms det plats för säng och skrivbord samt en befintlig garderob.

Sovrum 3

Bostadens näst största sovrum som ligger i direkt anslutning till hallen. Rummet är rymligt och rymmer plats för dubbelsäng. I rummet finns idag skjutbara garderober.

Badrum

Badrum utrustat med:
-Dusch
-Spegelskåp
-Handfat med kommod
-WC
-Tvättmaskin
-Torktumlare.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar 2072ÅR20

Allmän information

Pris

Kontakta mäklaren

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

120.7 kvm

Gatuadress

Aspholmsgatan 17

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Lägenhetsnummer BRF

8-2072-1-18-3

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Hsb Brf Glasblåsaren i Jönköping

Organisationsnummer

769632-4776

Allmän information

BYGGNADSÅR
2019

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 39

Antal lägenheter

39

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

6 767 SEK/månad

Andelstal

2,75075%

Andel av månadsavgift

2,99293%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

350 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

500 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy