Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Fruktträdsgatan 11, Hildedal, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
50 kvm
Avgift
2 864 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tvåa i gavelläge med balkong!

Välkommen till denna optimala planerade tvårummare belägen på populära Hildedal Park. Lägenheten stod klar för inflyttning i december 2017 och är därmed i nyskick. Lägenheten har en mycket välplanerad planlösning och tack vare det fina gavelläget med fönster i 2 väderstreck så får lägenheten ett finnt ljusinsläpp. Kök och vardagsrum är sammanlänkat via en öppen och social planlösning. Det stilrena köket är utrustat med alla bekvämligheter man kan önska såsom diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn. Badrummet är väl tilltaget och har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare vilket bidrar till ett bekvämt boende. Till lägenheten hör dessutom en balkong om ca 8 kvm. Bostadens sovrum är i bra storlek som rymmer en dubbelsäng med tillhörande sängbord.

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna optimala planerade tvårummare med öppen planlösning belägen på populära Hildedal Park. Här bor man i ett lugnt område med närhet till både kommunikationer, shoppingcenter och natur. Vill man ta en långpromenad i skogen så finns Hisings parken med underbara strövområden precis utanför dörren.

PLANLÖSNING

HALLEN: I hallen finns en stor skjutdörrsgarderob som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter samt ger plats för ytterkläder och skor. Golvet pryds av ett fint parkettgolv och väggarna är målade i vitt viket är genomgående i hela lägenheten.

BADRUM: I anslutning till hallen nås bostadens badrum, rummet håller en hög standard och är väl tilltaget. Väggarna är helkaklade med vita stora kakelplattor och golvet pryds av matchande klinkerplattor. I utrustningsväg finns toalett, handfat med kommod, spegelskåp samt en duschhörna med glasväggar som går att vika nåt för att skapa mer plats. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare som bidrar till det bekväma boendet. I taket sitter infällda spotlights.

KÖK & VARDAGSRUM: Hallen öppnar sig mot ett härligt sällskapsrum med fönster i två värdestreck vilket ger ett fint ljusinsläpp. Kök och vardagsrum är förenat i en öppen planlösning vilket gör att man kan ha vänner och familj på besök utan att det blir trångt. Köket kommer från tillverkaren Marbodal. Här finns gott om skåpsförvaring genom flertalet över- och underskåp. Skåpsluckorna är vita med klassiska handtag i rostfritt. Alla bekvämligheter finns i form av fläkt, spis, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt en kombinerad kyl/frys. Härifrån nås även bostadens balkong.

BALKONG: Balkongen är ca 8kvm och har plats för såväl utemöbler samt växter.

SOVRUM: Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet här finns plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord.

Välkommen på visning!

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar årsredovisning Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

50 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Fruktträdsgatan 11

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

11-1003

Våningsplan

1 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Vildapeln i Hildedal

Organisationsnummer

769624-6516

Allmän information

Brf Vildapeln i Hildedal äger fastigheten Tuve 15:192 med adress Fruktträdsgatan 9 och 11. Föreningens fastighet består av två byggnader i fem våningar med sammanlagt 54 Svanenmärkta bostadsrättslägenheter. Föreningens byggnader uppfördes 2017.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos försäkringsbolaget Trygg Hansa. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadstillägg för föreningens lägenheter samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

Den totala bostadsytan är 2 946 kvm och den totala markarealen är 5 287 kvm. Föreningens fastighet Göteborg Tuve 15:192 är delägare i en gemensamhetsanläggning Tuve GA:101 tillsammans med Brf Äppelbloms och Brf Kärnhusets fastigheter. Dessutom ingår föreningens fastighet i Tuve GA:105 och Tuve GA:109 tillsammans med Brf Äppelbloms, Brf Kärnhusets och Trollängens fastigheter. Gemensamhetsanläggningarna omfattar bland annat parkeringsplatser, gata, gångväg, lekplats samt komplementbyggnader.

Föreningen har fortsatt god ekonomi, bland annat till följd av det låga ränteläget som har gjort att räntekostnaderna har minskat, det har därför varit möjligt att sända årsavgiften inför 2021 med hela 8%.

Brf bildades

2012

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Bredband och tv via Telia Triple Play.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme & Mekanisk till- och frånluft (FTX)

Byggnadskommentar

Under 2019 beviljades bygglov för inglasning av balkonger. Det generella bygglovet gäller till och med år 2024 och det är således möjligt för fler medlemmar att glasa in sina balkonger farm tills dess.

Utförda renoveringar

Inget då föreningen är nybyggd 2017

Övriga utrymmen i föreningen

Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd beläget på entréplan. I föreningen finns cykel - och barnvagnsförråd, miljörum samt återvinningsrum.

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 864 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, vatten, Telia Triple-pay. obligatoriskt tillägg för varmvatten och el efter förbrukning.

Andelstal

1,72720

Andel av månadsavgift

1,73

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

90 SEK/månad

Summa driftkostnad

340 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har via en gemensamhetsanläggning tillgång till 29 parkeringsplatser. Det kostar ca 400 kr/mån att hyra en parkeringsplats. I dagsläget är det kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

55 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

64 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Alexander Centeno, Bengt Dahlgren Göteborg AB

Beskrivning

Övrigt

Informationen ovan är tagen från säljare, styrelse, årsredovisning samt stadgar. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Områdesbeskrivning

Här bor du i ett lugnt område granne med Slättadamm och Hisingsparken. Där finns höjder med strålande utsikt och natur som erbjuder såväl möjligheter till motion som promenader och picknick. På Slättadamms konstgjorda sjö är de många som åker skridskor på vintern. På sommaren är bussresa till badplatserna Lilleby och Sillvik behagligt kort. För den som vill spela golf ligger Sankt Jörgens golfbana ett par kilometer norrut.

Bara en kilometer från Hildedal ligger Backaplans köpcentrum med ca 80 varuhus, restauranger och caféer. Här finns också en motionsanläggning.

En förkola finns i anslutning till området. grundskola och gymnasieskolan finns på gångavstånd.

Med bil når du E6:an på ett par minuter. det finns busslinjer som stannat på båda sidor av Hildedal. Vid Hjalmar Brantingsplatsen finns tre spårvagnslinjer och drygt tjugotalet lokaler och regionala busslinjer. Från Hildedal till Göteborg centrum tar det ca tio minuter med buss. Till Backaplan eller Wieselgrensplatsen är resetiden runt fem minuter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl