Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 195 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Sörbygatan 82B, Söder/Södertull, Gävle
Typ
Bostadsrätt
KVM
43 kvm
Avgift
3 225 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig och välplanerad 2:a med balkong på Söder

Nu finns denna fina tvåa på Sörbygatan 82B till salu! Här erbjuds en praktisk planlösning med genomgående fina ytskikt och en takhöjd om 2,7 m som skapar en luftig känsla. Här finns ett charmigt renoverat kök med vacker tapet från William Morris och ett gediget trägolv, köket ger plats för liten matgrupp och har bra förvaring genom skåp och lådor. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med plats för flera möbleringsalternativ, härifrån nås balkong i söderläge med plats för utemöbel. Sovrum med plats för dubbelsäng och med en ingång genom industriglasdörr ger ett modernt intryck. I sovrummet finns praktisk förvaring för kläder mm. I denna lägenhet finns det en minst sagt färgglad och härlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och förvaring genom klädkammare. Helkaklat badrum med duschhörna och förberett för tvättmaskin.

Lägenheten tillhör Brf Memel som är en ordnad förening med attraktivt läge på Söder. Mysig gård med möjlighet att nyttja odlingslådor. Bo med närhet till allt tänkbar service som skolor, förskolor, matbutik, fina promenadstråk med kort avstånd till bland annat Södra kolonin och Södra Villastan. Perfekt avstånd för den som pendlar med ca 0,8 km till Centralstationen. En bit bort nås också söders utbud av restauranger och livsmedel.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med en grön mönstrad tapet från Versace Home och klinkergolv. Troligtvis originalgolv. Här finns en klädkammare för extra förvaring.

Vardagsrum

Vardagsrum med ekparkettgolv och målade väggar. Här nås balkong i söderläge och med plats för utemöbel.

Kök

Charmigt kök med vacker tapet, här finns plats för mindre matbord. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, fläkt i rostfritt, diskmaskin, diskho samt en kyl/frys. Trägolv och vacker tapet. Köket är renoverat från 2019.

Sovrum

Sovrum med målade väggar och vackert slipat trägolv. Här ges plats för dubbelsäng. Praktisk förvaring genom skjutdörrsgarderob,

Badrum

Helkaklat badrum med duschhörna, handfat med spegelskåp (2020) samt en toalett. Golvvärme och förberedd plats för tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Stadgar Brf Memel Årsredovisning 2020 Brf Memel Energideklaration Planritning Sörbygatan 82B

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

1 195 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

43 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Sörbygatan 82B

Ort

Gävle

Kommun

Gävle

Lägenhetsnummer

203669001-0010

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Memel

Organisationsnummer

785000-1855

Allmän information

Föreningen äger fastigheten Södertull 28:6 i Gävle kommun med adress Sörbygatan 82.

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Kabel-tv och bredband via ComHem.

Uppvärmning och ventilation

Värme: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag

Utförda renoveringar

1990: Stambyte av de vertikala stammarna och fasadrenovering.
1994: Nya balkonger.
2004: Byte av fönster och balkongdörrar, balkongsidan mot gården åtgärdad.
2008: Takrenovering, Byte av tvättmaskiner, Byte av lägenhetsdörrar och trapphusdörrar, Målning av trapphus.
2009/2010: Fönstren mot Sörbygatan renoverade.
2019: Relining och vvs-åtgärd

Kommande renoveringar

Inget större planerat underhåll för 2021.

Övriga utrymmen i föreningen

Gemensam tvättstuga i källaren utrustad med 2 st tvättmaskiner, centrifug och torkrum med fläkt och avfuktare. Cykelrum och kombinerat hobbyrum/mangelrum.

Antal lägenheter

21

Byggnader

Byggår

1945

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 225 SEK/månad

Andelstal

4,55277

Andelstal insats

4,71238

Andel av månadsavgift

4,58616

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har inga egna garage eller p-platser. Möjligt att hyra p-plats mot järnvägen via Carpark alternativt i garaget intill via Heimstaden.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

167 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy