Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Granitvägen 9B, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
92 kvm
Avgift
5 356 SEK / mån
Rum
3 rum

Unik 3/4:a i två plan med uteplats och balkong

SÄLLAN TILL SALU.

Varmt välkommen till Granitvägen 9B och denna trevliga 3/4:a i två plan där vi finner sovrummen på entréplan samt de sociala ytorna på nedre plan. Éntreplanet innefattar balkong medans undervåningen bjuder på en stor uteplats med gott om plats för stora sällskap att trivas.

- Radhuskänsla
- Balkong + Stor uteplats
- Insynsskyddat läge
- Badrum stambytta 2015
- Bastu
- Används idag som 4:a
- Stabil förening med god likviditet samt lånebild
- Närhet till natur, centrum, gym och busshållplats

När vi öppnar dörren och tar steget in i bostaden möts vi av en stor och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i form utav skjutdörrsgarderober.
Från hallen når man det helkaklade badrummet som stambyttes så sent som 2014-2015. Läckert badrum i smakfulla färger med wc, handfat, kommod och badkar.

På entréplanet ligger bostadens sovrum. Två sovrum i bra storlek med gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering. Utgång till balkongen sker från ett av sovrummen. Idag används den stora klädkammaren som ett sovrum. Här finns möjligheten att välja mellan ett sovrum eller en stor klädkammare.

När vi sedan tar trappan ner till undervåningen möts vi av ett rymligt vardagsrum som innehar gott om plats för hela familjen. Rymden bidrar till flexibel möblering samt erbjuder ett socialt rum för det stora sällskapet.
Från vardagsrummet når vi den stora uteplatsen där solen tittar in från tidig eftermiddag kväll. Med tanke på storleken finns här ytor för allt som kan önskas av en uteplats såsom grill, loungedel, café bord you name it. Uteplatsen är totalt insynsskyddad där äppel och körsbärsträd ramar in uteplatsen på ett magiskt sett.

Intill vardagsrummet ligger det stilrena arbetsköket där goda arbetsytor samt gott om förvaring genom skåp och lådor är påtalande. Inredningen maskinellt är noggrant placerad för bästa matlagningsupplevelse. I köket finner vi även ett skafferi ed gott om plats för övrig köksförvaring. I anslutning till köket finns en trevlig matplats för upp till 6 personer.

På nedre plan finner vi även bostadens tvättstuga med bastu. Avlastningsbänk med överskåp och tvättmaskin.


OMGIVNING
En kort promenad från bostaden når ni busshållplats Bollmoraberg som snabbt och smidigt tar er in till stan.
Några minuter bort når ni även Tyresö Centrum, med kommunikationer mot Haninge, Nacka och Stockholm, samt apotek, systembolag, stora matbutiker, diverse affärer och restauranger.
På några minuters gångavstånd ligger Wättinge gårdsväg med promenadstråk, natur och utegym. För den idrottsintresserade ligger simhall, ishall, golfbana, flertalet gym och fotbollsplaner i närheten.

Området präglas av ett avskilt lugn men har ändå en direkt närhet till allt man kan önska sig. Du kan snabbt och enkelt ge dig ut på fina promenader i vacker omgivning eller joggingturer i grönskan kring Nyfors och Alby Friluftsgård. Det är cykelavstånd till badmöjligheter både inomhus och utomhus. Under vinterhalvåret finns det skidspår och skridskoåkning att nyttja vid Alby friluftsgård.
Flertalet förskolor och skolor finns också inom promenadavstånd utan att behöva korsa stora vägar.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy