Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Brynhilds gata 46, Vikingstad, Vikingstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
117 kvm
Avgift
5 086 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bostadsrättsradhus i trygga och trivsamma Vikingstad!

Välkommen till Brynhilds gata 46 och denna bostad där du kan fokusera på annat i livet än renoveringar och fixa-hemma-projekt. Här erbjuds en smart planerad och stilren bostad vars generösa ljusinsläpp gör det lätt att trivas.

Perfekt för familjen som vill ha sociala ytor och bekvämligheten i att faktiskt bo i ett bostadsrättsradhus som nyligen producerats.
Bostaden har genomgående fräscha ytskikt, golv i eklaminat och fönsterbänkar i vacker natursten. Med andra ord ett trivsamt hem med stilrena materialval. Entréplanet erbjuder stort kök, rymligt vardagsrum med utgång till trädgården på baksidan, duschrum med tvättdel samt en rymlig klädkammare.
På ovanvåningen finner ni 4 sovrum samt ett duschrum. Bostaden har två uteplatser, en på baksidan som vetter i soligt söderläge och har stor altan och gräsmatta samt en på framsidan där ni kan njuta av kvällssolen.

Vikingstad är ett mycket attraktivt område. Samhället har vuxit stadigt senaste åren och har ett optimalt läge. 5-10 minuters promenad till mycket goda kommunikationer med pendeltåg med täta avgångar och 6 minuters resa in till Linköping C. Det finns goda cykelförbindelser med Linköping och Malmslätt, samt 10 minuters bilfärd från Mjärdevi och Universitetet. Bra barnomsorg i närområdet med både låg- och mellanstadieskola samt flertalet förskolor. Det finns en välsorterad matbutik, restauranger och frisörer i samhället.

Ta vara på chansen och köp ert framtida drömboende - välkommen att kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan!

Rumsbeskrivning

HALL
Grått klinkergolv med golvvärme, tapetserade väggar, plats för avhängning samt klädkammare för ytterligare förvaring.

BADRUM NEDRE PLAN
Plastmatta i grått, vita kaklade väggar. I badrummet finns toalett, dusch, kommod med handfat, torktumlare och tvättmaskin (SIEMENS), bra med förvaring samt handdukshängare.

KÖK
Köket har fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Målade väggar, IKEA KÖK från 2017. Plats för matbord. Vitt kakel som stänkskydd. Kyl, frys, induktionshäll, mikro och integrerad diskmaskin. Bra arbetsytor och förvaring.

VARDAGSRUM
Stora fönsterpartier och gott om plats för soffa, soffbord och TV-möbel samt annan förvaringsmöbel. Härifrån kommer ni ut till altanen där man kan njuta av sol nästan hela dagen. Det finns möjlighet att glasa in altanen på baksidan.

ÖVRE PLAN

Master bedroom
Rogivande rum med utsikt mot husets framsida. Målade väggar samt bra med förvaring i skjutgarderober.

Sovrum 2
Tapetserade väggar och förvaring i garderob. Utsikt mot baksidan.

Sovrum 3
Tapetserade väggar och förvaring i garderob. Utsikt mot framsidan.

Sovrum 4
Målade väggar och förvaring i garderob. Utsikt mot baksidan.

BADRUM
Plastmatta i grått, vita kaklade väggar, dusch, wc sant handfat i kommod.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea (BOA)

117 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Brynhilds gata 46

Ort

Vikingstad

Kommun

Linköping

Våningsplan

2

Upplåten mark

Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BoKlok Nannas Kulle

TV/internet

Fiber
Obligatoriskt tillägg för Tv (Bas utbud) samt bredband.

Uppvärmning och ventilation

FTX-system
Fjärrvärme

Ekonomi

Månadsavgift

5 086 SEK/månad. I avgiften ingår Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Obligatorisk tillägg för tv och bredband 229 kr/mån.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

808 SEK/månad

Hushållsel

642 SEK/månad

Försäkringskostnad

164 SEK/månad

Avfall

80 SEK/månad

Vatten

458 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 152 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Finns plats för en bil på uppfarten. Går att hyra extra parkering för 200kr/mån.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy