Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
950 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Lundbygatan 3B, Lundby, Mjölby
Typ
Bostadsrätt
KVM
79 kvm
Avgift
5 630 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

TRERUMMARE I MYCKET BRA SKICK OCH BRA LÄGE!

Välkomna till Lundbygatan 3B. Här erbjuds nu en mycket trivsam och stilren lägenhet på tredje våningen utan insyn. Denna bostad är en sammanslagning av två lägenheter och idag omfattar den 79 kvm. När ni kliver in i bostaden möts ni av en öppen och luftig planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Vidare finns ett duschrum och två sovrum varav ett stort master bedroom med eget duschrum och klädkammare. Hela bostaden är genomgående i bra skick med ljusa ytskikt och fint klinkergolv i hall och kök. I månadsavgiften om 5630 kr ingår värme, vatten och kabel-TV. Här är det bara att flytta in!

Denna Riksbyggen förening tillhandahåller sina fastigheter med bland annat trevliga gemensamma uteplatser. Till lägenheten hör två vindsförråd samt matförråd. I samma byggnad finns även tvättstuga, torkrum och cykelrum.

Läget är mycket bra på Lundbygatan med närhet till skolor, restauranger och Mjölby köpcentrum med all dess service. Några minuters gång bort så är ni framme på stationen som enkelt tar er vidare till Motala, Linköping och Norrköping.


Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall:
Rymlig hall med öppen planlösning mot köket inredd med målade väggar, infällda spotlights i taket, grå/svart klinkergolv och plats för hatt- och skohylla.

Kök:
Till vänster om entrén finns ett smakfullt kök med rymlig matplats. Köket är inrett med ljusgråa köksluckor, vitt kakel, ljusgrå bänkskiva i laminat, målade väggarna och samma klinkergolv som i hallen. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, köksfläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Alla vitvarorna i rostfritt utförande.

Sovrum 1:
Intill köket finner ni sovrum 1 med nya fina ytskikt. I rummet finns också 3 garderober med bra förvaring. Inrett med vitmålade väggar och laminatgolv.

Duschrum:
Inrett med kakel på väggarna, våtrumsmatta på golvet, toalett, grå kommod med tvättställ, spegelskåp samt dusch.

Vardagsrum:
Fint och ljust vardagsrum med vita väggar och ekparkettgolv. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp och bord. Härligt ljus via två fönster och fönster i balkongdörren. Från vardagsrummet tar ni er ut till balkongen med ett fritt läge utan insyn och förmiddagssol.

Sovrum2
Master bedroom med eget duschrum och klädkammare. "Suiten" har ek-parkettgolv, ljusa väggar och en franskbalkong. Duschrummet är inrett med duschhörna, tvättmaskin, kommod med tvättställ, toalett, handdukstork samt kakel på väggarna i duschhörnan och vita väggar i övrigt. Klädkammaren är inredd med hyllor.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

950 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

79 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Lundbygatan 3B

Ort

Mjölby

Kommun

Mjölby

Lägenhetsnummer

216043001-0040

Våningsplan

3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Mjölbyhus nr 3

Organisationsnummer

723000-0817

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen äger fastigheten Nyponrosen 10 med 61 lägenheter på adresserna Burensköldsvägen 32 A-B samt Lundbygatan 3 A-B, 5 A-C.

GÅRDSPLATS
Fin innergård med utemöbler, grillplats och lekplats för barnen.

KONTAKT
Caroline Lagneteg

Juridisk person kan accepteras

Nej

Utförda renoveringar

Stambyte 90/91
Fönsterbyte 90/91
Fasadputsning 90/91
Balkongrenovering 90/91
Takrenovering 90/91
Nyrenoverade tvättstugor 2016/2017

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 61

Antal lägenheter

61

Byggnader

Byggår

1954

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 630 SEK/månad

Andelstal insats

2,2304

Andel av månadsavgift

2,23042

Överlåtelseavgift

1 120 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy