Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bettnavägen 50, Örby, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
44 kvm
Avgift
2 073 SEK / mån
Rum
1 rum

Compact living inspirerat hem nära pendeltåget

Välkommen till detta moderna och tilltalande hem på populära Bettnavägen 50.

Här får du en bostad som renoverats med ett smakfullt kök från Kvik (2016) som ger massor av smarta förvaringsskåp och arbetsytor som skapar riktigt bra möjligheter till god matlagning. Köket har en alldeles egen social och öppen baryta mot resterande lägenheten vilket gör det perfekt för socialt umgänge medans hemmakocken briljerar. Vidare erbjuds ett vardagsrum med plats för både soffgrupp, TV-möbler och skrivbord för hemmajobbaren. Dessutom har vi även en superpraktisk och yteffektiv alkovlösning med förvaring under, där ägaren platsbyggt en upphöjd säng som ger en känsla av att man får ett till rum och en bra avskärmning mot resten av lägenheten. Badrummet i snygg grå färg har kaklade väggar, dusch och ny WC samt kommod.

Stabil förening som disponerar en mycket grön och trevlig gårdsplats där medlemmarna kan samlas och umgås. Källarförråd, matkällare och bredband ingår. Föreningen disponerar över flera p-platser. Tvättstuga i samma port och cykelförråd finns.

Bra läge i Örby med kort promenadavstånd till både matbutik, kommunikationer samt förskolor och Örbyskolan. Örby centrum håller för tillfället på att byggas om för att skapa ett ännu bättre utbud av butiker och bostäder. Precis utanför porten stannar flera bussar som tar dig runt i söderort och här stannar även nattbussen för den festglade. Bebyggelsen i Örby har blandade arkitekturer och stilar vilket ger området dess speciella charm och atmosfär. Tar du en kvällspromenad i kvarteret kommer du själv upptäcka blandningen av ståtliga sekelskiftesvillor, radhus i funkisstil samt olika typer av lägenhetshus längs gamla Huddingevägen. Gröna Turingeparken ligger tvärs över gatan. För den bilburne så tar du dig ner i södra länken på bara några minuter.

I Älvsjö finns övrig service så som apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och olika gym-kedjor. För den som vill
storhandla så är Willy´s stormarknad placerat mellan Örby och Älvsjö, här finns även systembolaget.

Inom cykelavstånd från bostaden finns flera guldkorn. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat och för ett svalkande dopp eller långfärdsskridskor rekommenderas Långsjön. Vill ni äta gott finns massor av spännande matställen och fik runtom Älvsjö i form av; Långbro Värdshus, Älvsjö bageri, Aloé, Vivels konditori, Fru Marias Bak, TESO sushi, Rinos Bodega, och Herrängens gård.

Sammanfattningsvis är detta ett välplanerat boende med god förvaring och stora sociala ytor.

Kontakta mäklaren för förhandsvisning. Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy