Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ljuskärrsvägen 46, Ljuskärrsberget, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
63.3 kvm
Avgift
3 360 SEK / mån
Rum
2 rum

Vackert ostört läge, fri från insyn och balkong i soligt läge. Möjlig trea!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa som även går att göra om till en trea. Rummen är luftiga och solen skiner in från alla fönster. Vardagsrummet är pärlan i denna lägenhet. Stora fönster ut mot parken och härifrån kommer du även ut på den soliga och insynsskyddade balkongen. Här kan du sitta och njuta av lugnet hela dagen.

Sovrummet är också stort och luftigt. Vill du ha plats för skrivbord så rymmer detta rum både dubbelsäng och arbetshörna. Köket har gott om plats för arbetsyta och förvaring, här går det att ändra om planlösningen så det blir en trea istället, se alternativ planlösning.
Avsluta kvällen med ett bad i badkaret så sover du extra skönt för natten. Tvätten tar din tvättmaskin hand om.

Ljuskärrsberget är ett omtyckt, lugnt och mycket trevligt område i Saltsjöbaden. Området byggdes 1972 och husen är byggda i gårdar med lummiga innergårdar med uteplatser och flera lekplatser. Området är bilfritt med stora parkeringsplatser i anslutning till husen och emellan husen går flera promenadvägar.

Ljuskärrsberget ligger i anslutning till Saltsjöbadens Centrum som har allt ett centrum kan erbjuda såsom mataffärer, bokaffär, apotek, vårdcentral, restauranger och flera olika butiker. Ett stort centrum i ett litet format. Här finns även tågstationen där Saltsjöbanan trafikerar med tät turhet till Slussen (fn. byte till buss i Henriksdal) med en restid på endast ca 30 min. Med bil åker man via motorvägen snabbt till centrala Nacka och Stockholm.

I närområdet finns stora naturområden med Erstaviks orörda skogar med flera mil vandringsleder, löparspår och en välkänd golfbana som på vintern är ett populärt område för längdskidor. I närheten finns flera förskolor och skolor, närmsta förskola Lundsjön ligger endast ett par 100 m från lägenheten.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy