Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blåklintsvägen 17, Nydalen, Askersund
Typ
Bostadsrätt
KVM
105 kvm
Avgift
4 178 SEK / mån
Rum
3 rum

Fin bostadsrättsvilla med stort trädäck - Ostört läge - Närhet till naturen - Båtplats

Välkomna till trivsamma Blåkintsvägen 17 i naturnära Nydalen vid Vättern! Denna villa i norskt granvirke uppförd 1992 innehas i bostadsrättsform och är belägen på lugn och familjevänlig gata. Villans 105 välplanerade kvadratmeter är fördelade på tre rum och kök som vid behov kan göras om till fyra rum. På övre plan finns ett stort sovrum, rymlig möblerar hall lämplig som exempelvis kontor, dusch/wc, stort förrådsrum och kattvind. På entréplan finns kök med öppen planlösning mot vardagsrum med burspråk samt ytterligare ett rum som kan användas som tex sovrum eller matrum. Genomgående fräscha ytskikt. Vidare finns tvättstuga med groventré, rymlig möblerbar hall och ett badrum/wc med bastu och dusch på entréplanet. Bostaden värms upp via luftvärmepump, elradiatorer samt en fin kamin i vardagsrummet. Vatten och avlopp samt skötsel av väg via samfällighet ingår i månadsavgiften. Fiber finns indraget i huset. Bostaden har ett lugnt och fritt läge i området med en plan, lättskött trädgård om 476 kvadratmeter med gräsyta, buskar, rabatter och häck. Det finns ett stort trädäck där ni kan njuta av lugnet och solskenet. Bilen parkerar ni i det vidbyggda garaget eller på den grusbelagda uppfarten.

Det finns även en båtplats, för mindre båt, som följer huset om köparen vill överta denna (mot en startkostnad och årlig medlemsavgift till Nydalens hamnförening).

Nydalen är beläget vid Vätterns östra strand, emellan Motala och Askersund. Det naturnära området erbjuder strand för bad och lek samt gemenskapsutrymmen så som grillplats och bastutunna med en härlig utsikt över Vättern. Från Nydalen har ni bra pendlingsmöjligheter till Motala, Linköping, Örebro m.m. Från Nydalen tar ni er även ut på Östgötaleden och fina promenadstråk i skog och längs vattnet.

Bostadsrättsvilla är ett bra alternativ för dig som önskar bo i en villa med tillgång till trädgård och samtidigt ta del av bekvämligheterna som medlemskapet i en bostadsrättsförening innebär.

Välkomna till Nydalen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy