Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lövholmsvägen 21, Gröndal/Liljeholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
59 kvm
Avgift
3 502 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 2:a om 59 kvm med balkong och närhet till både Gröndal & Liljeholmen!

Välkomna till denna välplanerade 2:a om 59 kvm som har allt ni kan önska er! Lägenheten är belägen med bästa läge i populära Gröndal/Liljeholmen. Bostaden har en genomgående hög kvalité med påkostade materialval och är belägen i ett fritt läge utan insyn. Lägenheten erbjuder en rymlig balkong mot härlig grönska med en underbar utsikt. De stora fönsterpartierna i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp. En öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till umgänge och bidrar till en känsla av rymd. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök, ett rymligt sovrum, ett helkaklat badrum och gott om förvaring i klädkammare samt två förråd. Välskött och trivsam förening som flera gemensamma utrymmen och en stabil ekonomi. Här bor ni med närhet till både Gröndal centrum och Liljeholmen. I närområdet finns allting ni kan önska som goda kommunikationer, vatten och natur, livsmedelsaffärer och restauranger. Denna bostad får ni inte missa - välkomna hem!

Rumsbeskrivning

Hall

Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Plats för avhängning direkt till höger. Ekparkett som är genomgående i hela lägenheten samt ljusa målade väggar.

Kök

Välplanerat och inbjudande kök i moderna färger. Bra arbetsyta på bänkskiva i trä med vitt kakel ovan som stänkskydd. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, ugn och fläkt. Här finns plats för en matplats för ett stort sällskap. Ekparkett och vacker mönstrad tapet av märket Jobbs.

Vardagsrum

Inbjudande vardagsrum med en öppen planlösning mot köket vilket skapar en social atmosfär och den perfekta platsen för umgänge. Här finns plats för flera olika möblemang som soffa, soffbord, tv-bänk och arbetsplats. Ekparkett och ljusa målade väggar. Här finns utgång till den rymliga balkongen.

Balkong

Trivsam balkong som inbäddad i grönska med utsikt mot Trekanten. Belägen i sydväst med sol från förmiddagen till kvällen. En härlig utsikt över innergården och grönska. Här finns möjlighet att möblera med loungemöbler alternativt ett bord och tillhörande stolar samt blommor & planteringar m.m.

Sovrum

Rymligt sovrum med utsikt mot föreningens innergård, helt fritt från insyn. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord och en garderobsvägg. Ekparkett och tapetserad vägg i grönt.

Badrum

Helkaklat badrum i tidlösa färger. Utrustat med dusch med vikbara dörrar, wc, spegelskåp och handfat med tillhörande kommod. Vitt kakel och ljusblått klinkergolv.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Utgångspris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

59 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Lövholmsvägen 21

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten tillhör nyttjanderätten av 2 stycken förråd, ett på samma våning som lägenheten om ca 1 kvm samt ett på bottenvåningen om ca 2-3 kvm.

Lägenhetsnummer

00057

Våningsplan

2 av 5

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Trekanten Liljeholmen

Organisationsnummer

769616-6714

Allmän information

Brf Trekanten Liljeholmen är en äkta bostadsrättsförening som består av 78 stycken lägenheter varav 6 upplåts med hyresrätt. Huset byggdes 1986 och består av en huskropp med bottenvåning samt 5 våningar och vind.
Att huset redan från början byggdes som kollektivhus innebär att huset har generöst med gemensamma lokaler. Bl.a. finns en stor matsal, välutrustat storkök, övernattningslägenhet, gympasal, styrketräningsrum, bastu, två takterrasser, snickarbod samt flera cykelrum och barnvagnsrum. I huset finns också den populära förskolan Trekanten.
För mer information om föreningen hänvisas till deras hemsida: www.brftrekanten.se

Brf bildades

2007

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har bredband via fiber som sköts av kommunikationsoperatören OpenNet. Möjlighet att beställa bredbands-och telefonitjänster från följande leverantörer: Bahnhof, Telia, Blixtvik, Alltele, Bredband2, Kramnet, T3, Ephone m.fl. För bredbandstjänsten kan du välja på hastigheter mellan 1/1 och 100/100 Mbit/s. TV-tjänster levereras av Telia, Canal Digital och Viasat.

Kabel-tv via ComHem.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning via fjärrvärme och ventilation via till- och frånluftsystem med värmeåtervinning.

Utförda renoveringar

2021 - Status på vertikala rör våningsplanen, renovering förskolans golv, högtrycksspolning inkl. filmning, ommålning av takfot och undertak i loftgångar
2020 - OVK-besiktning, byte av tak på terrass 19, byte av ventiler inklusive termostater på samtliga radiatorer, ny radiatoravgasare i
undercentralen, ny torktumlare, radonmätning, ny sand i sandlådor och under lekredskap
2019 - Filterbyte ventilationsaggregat, högtrycksspolning golvbrunn, tvättstuga, ny matta i gymnastiksalen, byte av ventilationsaggregat, tappvattenventiler, armbågskontakter, besam öppnare, tvättmaskin
2018 - Renovering av avloppsrören, stor renovering med relining eller byte av horisontella och vertikala rör bottenvåning och exteriört. Byte av 2 torktumlare + 1 tvättmaskin.

Kommande renoveringar

2022 - Renovering storkök, nya golv i 2 hyreslägenheter

Övriga utrymmen i föreningen

- Takterrass
- Gemensam innergård
- Övernattningslägenhet
- Festlokal/matsal för upp till 80 personer
- Tvättstuga med 6 tvättmaskiner, 3 torktumlare, 2 torkskåp och mangel
- Cykel & mopedrum
- Bastu
- Gymnastiksal
- Styrketräningsrum
- Snickarbod

Antal lokaler

2

Antal hyresrätter

6

Antal lägenheter

78

Byggnader

Byggår

1986

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 502 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme och vatten. Fiber kommer att inkluderas i avgiften från och med år 2022.

Andelstal

0,0103910

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen disponerar över 28 stycken utvändiga parkeringsplatser varav 8 stycken är under tak. Pris 600 kr samt 1200 kr. Lång kö tid just nu, ca 4 år. I övrigt goda parkeringsmöjligheter på gatan med taxa 4.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

131 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

140 kWh/m²

Energiklass

E

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Allmänt om Gröndal:
Gröndal en egen oas nära stan - ett perfekt område för både barn och vuxna barn! Här har man närhet till Mälarens vatten och underbar natur samtidigt som man har nära till Stockholmspulsen. Längst med hela vattenlinjen finns den nya bryggpromenaden och Gröndals många klippbad och badbryggor längst vägen. I Gröndals lilla centrum är känslan av småstad påtaglig med den lokala blomsterbutiken, frisören och klassiska café Lundbergs. I området finns flera populära caféer och restauranger så som Vintervikens trädgårdscafé, restaurang Winterviken, Thelins och Café Cul-de-sac. Hela området myllrar av idylliska stigar längs vatten och skog.

Natur:
Här bor man mitt bland magisk natur omringad av Mälarens vatten, klippor och skog. Man behöver inte ta sig långt för att ha en underbar utflykt bland glittrigt vatten, gömda badplatser och snåriga skogsstigar. Gröndal har också två småbåtshamnar där man kan enkelt med båt kan ta sig vidare ut bland Mälarens öar, eller ta riktning in mot stan. Det finns en populär lekplats i Gröndal och för mer spring och lek är Vinterviken ett bra alternativ med stora grönytor.

Kommunikation:
Bra kommunikationer kommunalt via bussar och tvärbanan som går mellan Sickla och Solna C. På promenadavstånd ligger Liljeholmen där flera kompletterande bussar, t-bana och flygbussar går. Utöver detta finns även båt som avgår från Ekensbergskajen. Med den kommer man till Klara Mälarstrand på ca 20 minuter. Linjen går mellan Ekerö och Klara Mälarstrand och du kan på åka med ditt SL-kort.

Nöje och service:
I Gröndals eget centrum finns matbutik, caféer, restaurang, blomsterbutik, apotek, gym osv. På kort promenadavstånd ligger Liljeholms gallerian med ca 90 butiker, gym, restauranger och övrig service. I Vinterviken finns en sporthall, utegym och här finns även både tennis- och padelbanor utomhus att nyttja.

Skola och förskola:
Det finns både grundskola och flera förskolor i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy