Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 195 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Odensalavägen 46, Märsta
Typ
Bostadsrätt
KVM
33 kvm
Avgift
2 222 SEK / mån
Rum
1 rum

Odensala 46 i Märsta en välplanerad och härlig etta om 33kvm. Belägen i ett väldigt lugnt bostadsområde med gångavstånd till Märsta station där du enkelt kan pendla vidare till Stockholm eller Uppsala.

Lägenheten har ett generöst ljusinsläpp och en öppen planlösning med kök och vardagsrum ihop vilket ger ett öppet och härligt helhetsintryck.
Köket är nästintill nytt och väl omhändertaget sedan 2016 då byggnaden är uppförd. I vardagsrummet har du plats för soffa, matplats och sovdel.
Badrummet är ljust och helkaklat med dusch och tvättmaskin.
Till bostaden hör en balkong i söderläge och som på bilderna bjuder utsikten på mycket vackra solnedgångar.

Området har gått om skolor och förskolor, du har gångavstånd till ett av Märstas bättre träningsanläggningar "Träna Mer" och gångavstånd till Märsta station där du kan ansluta dig vidare vart du än vill ta dig mot Stockholm eller Uppsala.

Kontakta mäklare för visning

VÄLKOMMEN HEM!

Allmän information

Pris

1 195 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

33 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Odensalavägen 46

Ort

Märsta

Kommun

Sigtuna

Lägenhetsnummer

1203

Våningsplan

4 av 5

Anbudsdatum

16/8 2021

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Norrbaka park

Brf bildades

2014

Byggnader

Byggår

2016

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 222 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Varmvatten, Kallvatten, Kabel-TV, Internet
Värme, Vatten, El, Tv, Bredband

Andelstal

3.11635 %

Andelstal insats

3.11637 %

Andel av månadsavgift

3.11637 %

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta