Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Munkhagsgatan 130, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
94 kvm
Avgift
4 594 SEK / mån
Rum
4 rum

Drömlägenhet med en inglasad balkong med oslagbar utsikt!

Det är med största nöje som vi nu kan presentera en drömmig fyra på fjärde våningen i ett av höghusen i Johannelund alldeles intill Stångån. Här erbjuds en lägenhet i toppskick med enorm trivselkänsla och stilfull interiör. Låt er tilltalas av bostadens magnifika inglasade balkong i söderläge som med sin generösa ytor och höga läge utgör pricken över i:et. Från såväl balkongen som från samtliga fönster har ni en underbar utsikt över området.

Invändigt präglas ytskikten av enhetliga parkettgolv och målade väggytor i harmoniska toner. Tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge med stora sällskap. Totalt tre sovrum där två av sovrummen är utrustade med garderober med gott om förvaringsmöjligheter. Det rymliga duschrummet är helkaklat och har duschvägg, golvvärme, tvättmaskin och kommod i större modell. I anslutning till entréhallen finns en stor skjutdörrsgarderob med dörrar i delvis spegelglas. Härifrån når man även bostadens gästtoalett med kommod. Den härliga balkongen är inglasad och utrustad med automatisk markis, heltäckningsmatta, rullgardin invändigt och led belysning med dimmerfunktion.

I Brf Timmerkojan bor man bekvämt och med låg boendekostnad. För 4 594 kr i månaden ingår värme, vatten, kabel-tv, vindsförråd och bredband. Privat förening med 146 lägenheter som har låg belåning, välskötta fastigheter och en etablerad styrelse. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar goda faciliteter. I samma byggnad finns två förråd som följer lägenheten, gemensam tvättstuga, pingisrum, bastu, träningsrum, cykelförråd och sopsorteringsrum.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy