Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Midsommarvägen 78, Midsommarkransen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
41 kvm
Avgift
2 235 SEK / mån
Rum
2 rum

Renoverad 2:a invid Svandamsparken i Midsommarkransen!

Välkomna till denna mycket smakfullt renoverade minitvåa med perfekt läge i Midsommarkransen. Här bor du i ett levande kvarter med flera restauranger, cafeér och butiker i området. Lägenheten har senaste året genomgått renovering med mycket fint resultat! Här har man varit varsam och behållit fina detaljer från byggåret så som de vackra trägolven och de klassiska garderober med rostfria beslag. Detaljerna och känslan i denna lägenheten lockar även den kräsna!

Planlösningen är mycket yteffektiv och välplanerad, här erbjuds du gott om förvaring och stora sociala ytor. Det gör att denna lägenheten passar bra för både en och flera personer i hushållet. I lägenheten upplever man ingen direkt insyn och sovrummet är väldigt lugnt beläget mot bakgården. Sovrummet rymmer dubbelsäng och här finns en garderobsvägg som ingår i köpet. Vardagsrummet är lättmöblerat med stor yta för både större matbord och soffa. Är man i behov av en arbetsplats finns det även rum för det. Ljuset i vardagsrummet är underbart! Det stora fönsterpartiet och den glasade balkongdörren gör att dagsljuset fullkomligt väller in och man får en ljus och trivsam bostad oavsett årstid. Den franska balkongen är belägen mot allmän grönyta som ger en parkliknade känsla med sin mysig grönska som omgivning.

Bor man i Midsommarkransen har man nära till både härlig natur och badplatser. Längs Mälaren erbjuds klippbad och undangömda smultronställen att upptäcka. Här finns även Winterviken med sin park, utegym och café samt restaurang. Man tar sig enkelt runt via fina promenadstråk och cykelvägar. Med cykel kommer man till Södermalm på ca 10 minuter via fina cykelvägar. Telefonplan ligger ca 500 meter bort och där finns förutom närmsta tunnelbana även ett rikt kultur och restaurangliv. På två tunnelbanestationer är man i Liljeholmen med stor och modern galleria med 90 butiker och restauranger. Här kan man även resa vidare med tvärbana, flygbuss och flertalet busslinjer.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy