Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Topasgatan 66, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
70 kvm
Avgift
3 959 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Toppenfin 3:a omgjord till en 4:a !!

Trivsam och väl omhändertagen lägenhet omgjord till en 4:a! Ett mycket prisvärt boende med härlig balkong i västerläge, där du kan spendera många goda stunder.

Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser i en omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till Topasgatan och denna mysiga och välplanerade lägenheten. Bostaden disponerad enligt följande:

Vi välkomnas in i hallen med plats för avhängning. Ytterligare förvaring ges via garderob.
Från hallen nås du av lägenhetens första sovrum. Ljusa väggar och fint parkettgolv. En vidsträckt utsikt och fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.
Från hallen når du också köket med snyggt parkettgolv och vita väggar. Köksinredning med vita skåpluckor och vitt kakel ovan arbetsbänken. Köket är utröstat med spis, fläkt, diskmaskin (Bosch) samt fyl och frys (Simens).
Badrummet är utrustat med wc, handfast, badkar och tvättmaskin/ torktumlare.
Det andra sovrummet nås du av från köket samt den härliga balkongen. Sovrummet har vita väggar och parkettgolv, en härlig luftig känsla.
Allrummet är lägenhetens hjärta. Här finns det plats för en större soffgrupp. Vita väggar och parkettgolv.
Det tredje sovrummet är rymligt och här finns det plats för dubbelsäng. En härlig utsikt över det gröna.

- Till lägenheten hör ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3.5 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

70 kvm

Gatuadress

Topasgatan 66

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer

454

Våningsplan

3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Topaslängan

Organisationsnummer

769616-2762

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

TV: TV via ComHem
Internet: Telia Fiber

Byggnader

Byggår

1967

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 959 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår värme, vatten, TV via ComHem och Telia Fiber.

Andelstal insats

1,36%

Andel av månadsavgift

1,59%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

250 SEK/månad

Summa driftkostnad

550 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Parkeringsplats ovanpå eller inuti flerbilsgarage: 275 kr / månaden. Garage med bur som delas med annan bil 400kr /månaden. Kontakta föreningen för att kontrollera tillgängligheten och ev. kötid.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy