Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lagmansvägen 29, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
43.2 kvm
Avgift
1 610 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren 1:a på populära Lagmansvägen

Bostaden marknadsförs som en REDO-tjänst! Välkommen till denna mycket tilltalande 1:a som är belägen på första våningen i en stabil förening endast ett stenkast från Huddinge C.

Ni finner ett fint badrum direkt innanför ytterdörren, nyrenoverat kök från 2020 med nya vitvaror, rymligt allrum som är lättmöblerat med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna. Balkongen erbjuder en fantastisk rofylld känsla där man kan sitta och avnjuta härliga middagar i kvällssolen.
Trots att lägenheten är belägen på första våningen så får man intrycket av att balkongen är betydligt högre upp i huset då det ligger i suterräng. Balkongen nås från både allrummet samt köket.

Huddinge Centrum finner ni på gångavstånd som har ett brett utbud av livsmedelsbutiker, affärer, restauranger och annan serivce. Goda kommunikationer via bussar och pendeltåg som tar er in till City på ca 15 min.

En mycket tilltalande lägenhet med unikt läge och låg avgift som bör ses på plats

Rumsbeskrivning

Allrum

Detta stora, öppna och nyrenoverade rum har vackert ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, lättmöblerade ytor och plats för både soffa och säng. Ett allrum med ljusa väggar och ljust golv.

Balkong

Mysig balkong som nås från köket och vardagsrummet. Här erbjuds kvällssol och eftermiddagssol.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1

Boarea (BOA)

43.2 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Lagmansvägen 29

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Beskrivning av förråd m.m.

Till samtliga lägenheter finns ett förråd. Boende på Lagmansvägen 11 och 29 hittar dessa på plan K och S. Boende i radhuslängan har sina förråd inne i lägenheten.

Lägenhetsnummer

1728

Våningsplan

Entréplan av 9

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Hoppet 44

Organisationsnummer

769614-3333

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Hoppet 44 övertog fastigheten från Huge genom ombildning från hyresrätter till bostadsrätter i oktober 2009. Föreningen består av 152 st lägenheter, varav ca 130 upplåts med bostadsrätt, och 9 st lokaler fördelade på två punkthus och ett låghus som innefattar Lagmansvägen 11-29 samt Höringsnäsvägen 16. Fastigheten har blandad boendeform mellan bostadsrätter och hyreslägenheter.

BYGGNADSÅR
1956

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Föreningen har arbetat fram en underhållningsplan för de kommande 10 åren.

Målning fönsterbläck 2012/2013
Nya eldragningar till nytt elskåp i resp lgh samt nya värmepumpar 2010-2011

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 152
Antal lokaler: 9
Antal hyresrätter: 24

Antal lägenheter

152

Byggnader

Byggår

1956

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 610 SEK/månad. I avgiften ingår Kallvatten, värme, Tv basutbud via Com Hem samt bredband

El á 70 kr
Varmvatten á 46 kr

Andelstal

0,59037

Överlåtelseavgift

1 168 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

460 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen är i skedet att bygga ut flera parkeringsplatser vid husets baksida.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy