Länk kopierad!

Visningar

lör 11 dec 11:00 - 11:30
Boka tid via hemsidan!
lör 18 dec 12:00 - 12:30
Boka tid via hemsidan!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 795 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Stora Strandgatan 5B, Centrum, Landskrona
Typ
Bostadsrätt
KVM
110.3 kvm
Avgift
5 795 SEK / mån
Rum
4 rum

Villakänsla med city & havsläge

Välkommen till en oerhört läcker lägenhet i populära Brf Hamnoasen mitt i Centrum.

Ett nyproducerat radhus (2017) som erhöll Skånes Arkitekturpris 2018 och årets Stadsbyggnads Projekt 2019. Ligger i perfekt läge med närhet till city, hav, strand, natur och vackra parker.
Ett påkostat hem i hela 3-plan med atriumgård på bottenplan och takterrass på våning 3 i rätt solläge.

Bostaden ligger närmast innergården och har utsikt över föreningens pool som alla boende har tillgång till.
Du välkomnas in i hallen med klinker på golvet som är både snyggt och praktiskt. I hallen finns även förvaring och till vänster finner du bostadens första badrum.
Vardagsrummet som är på bottenplan har öppet upp mot övriga plan och har en takhöjd på över 5m. I öppen planlösning tillsammans med köket som är snyggt och modernt med vitmålade luckor och en vacker kompositskiva. Utanför kök och vardagsrum ligger atriumgården som är inramad med förråd och plank som ger ett skydd mot insyn. En supertrevlig uteplats som har gott om plats för både, grill, bord och soffgrupp. Som extra plus har du en egen dörr ut mot innerområdet och poolen.

På våning två finns två fina sovrum varav det en är större och har förvaring. Båda sovrummen ligger mot innergården och har mycket ljus och kan med fördel användas som kontor om så önskas. På detta plan finns lägenhetens andra badrum med påkostade inredningsval.

Tredje våningen har ett underbart allrum och en klädkammare. Ett superfint rum med utsikt över takåsarna. Mycket ljus från de stora fönstren ut mot lägenhetens egna terrass. Terrassen ligger perfekt och här finns gott om plats både för solstolar och soffgrupp. En plats som lätt kan bli din favoritplats.

Detta är ett hem utöver det vanliga med genomgående påkostade inredningsval och något så ovanligt som golvvärme på samtliga plan.
Ett perfekt hem för dig som vill ha ett city nära boende med villakänsla.

Rumsbeskrivning

Välkomna in till detta unika townhouse med hög livskvalitet!

Hallen bjuder på grått klinker på golv och förvaring i form av skjutdörrsgarderober och blicken leder bort mot vardagsrummet och atriumgården i västerläge,
Direkt i anslutning till hall finns det rymliga badrummet med grått klinker på golv och vitt kakel på väggarna. I badrummet finns dusch Linc Angel 90x90 i klarglas med en exklusiv takdusch och mosaik i duschutrymmet samt tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens inbyggda med en stilren grå laminatbänkskiva.

Vidare in i bostaden nås vardagsrummet med stora fönsterpartier och en otrolig takhöjd på över 5 meter. Väggarna är vita och på golvet ligger 1-stav ek plank vilket är genomgående för hela bostaden. Fönsterna är i ek och har solskydd från Solklar som släpper in ljus men har mörkläggning i sovrummen. På alla tre plan finns vattenburen golvvärme och husets belysning med dimrar styrs med en play app i mobilen.
I vardagsrummet finns förutom soffgrupp även utrymme för matplats och i vinkel ligger köket från HTH med kompositbänkskiva samt rostfria vitvaror från Siemens. Ugnen är kombinerad med mikro och köksskåpen har fullhöjd och diskmaskinen är helintegrerad. Från matplats och vardagsrum öppnas altandörrarna upp ut till en mysig atriumgård i västerläge som flätas samman med sällskapsytorna. Atriumgården har trädäck över hela markytan samt utgång till den gemensamma innergården. Förrådet som nås härifrån har fint sedumtak och med endast ett steg ut från bostaden nås en perfekt kyld vinflaska. På atriumgården har man plats för grönska i sin egen privata oas samtidigt som man delar gården med sina grannar.

Trappan från vardagsrummet är vitmålad med trappsteg i ek och leder upp till andra våningen som har ett rymligt sovrum med garderober med fullhöjd och fönster i två väderstreck ut mot den gemensamma innergården samt ett mindre sovrum som idag nyttjas som kontor. På detta plan finns det andra badrummet i samma stil och materialval som på entréplan. Även ett extra väggskåp och ett högskåp för hushållets alla hygienartiklar. På detta plan finns även bostadens panna.

Med ytterligare några trappsteg upp till översta våningen kommer man till ett trevligt sällskapsrum som kan nyttjas efter smak och behov som förslagsvis allrum eller sovrum. I detta rum finns även en rejäl klädkammare som sväljer mycket förvaring.
Sist men inte minst öppnas altandörren till den fantastiska och stora takterrassen i västerläge som blir ytterligare en oas där du kan fånga solen och få ännu ett rum under bar himmel.

Välkomna till Hamnoasen & något utöver det vanliga!

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Årsredovisning Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 795 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Möjligt 1 maj 2022 annars enligt överenskommelse

Antal rum

4 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

110.3 kvm

Boareabeskrivning

I upplåtelsen ingår ca 24 + 21 kvm markterrass/takterrass.

Gatuadress

Stora Strandgatan 5B

Ort

Landskrona

Kommun

Landskrona

Beskrivning av förråd m.m.

I upplåtelsen ingår två förråd som finns i anslutning till bostaden på respektive uteplats.

Lägenhetsnummer

C1001

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Inbrottslarm

Ja

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Hamnoasen

Organisationsnummer

769631-3704

Allmän information

Föreningen består av 6 byggnader varav 10 bostadsrättslägenheter i parhus och 16 bostadsrättslägenheter i flerbostadshus. Föreningens tomt är friköpt och bostäderna är belägna längs adresserna Kungsgatan 5, Stora Strandgatan samt Tullgatan. Till föreningen hör en gemensam pool samt en gemensam takterrass. Innergården är fantastisk och bjuder på ett fint poolområde, vackra planteringar och träd som verkligen gör detta till en oas.

Brf bildades

2015

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber via Landskrona Stadsnät. Leverantör väljs och bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Uppvärmning och ventilation

Värmepump - Frånluft (el) & El (Vattenburen)

Utförda renoveringar

Finns inga beslutade.

Övriga utrymmen i föreningen

Fantastisk innergård med gemensam pool som andas ledighet och avkoppling. På den gemensamma takterrassen kan man njuta av storslagna vyer över såväl Öresund som Sofia Albertina.
Det finns ett miljörum i flerbostadshuset som kan nyttjas av föreningens medlemmar och möjligheter till att parkera sina cyklar på innergården.

Antal lägenheter

26

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 795 SEK/månad. I avgiften ingår Bostadsrättstillägg
Bostadsrättstillägget bekostas av föreningen.

Beskrivning månadsavgift

I parhusen utgör månadsavgiften en kallhyra där kostnader för varmvatten och värme ej ingår. Föreningen följer en underhållsplan.

SBC står för såväl den tekniska- som den ekonomiska förvaltningen.

Avgiftsförändringar

Årlig indexreglering med ca 2%

Andelstal

0,0460000

Andelstal insats

4,60010

Andel av månadsavgift

4,60010

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

1 300 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 300 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen tillhandahåller 15 parkeringsplatser om 368 kr/mån. Separat kö tillämpas. Gratis parkering i området.
Årlig indexreglering med ca 3 % på parkeringskostnaden.

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

368 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

56 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

104 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Ludvig Björk Werner, Solenco AB

Beskrivning

Service och kommunikationer

3ans buss nås med tre minuters promenad från bostaden som går till stationen där tåg mot Helsingborg & Lund/Malmö avgår från.
Även båt till mysiga ön Ven nås på kort promenadavstånd från bostaden.

Områdesbeskrivning

Landskronas arkitektoniskt vackra stadskärna erbjuder många kulturella upplevelser med museum, teater och konsthall. Stadslivet är rikt med restauranger, shopping och fina platser som Citadellet och Kaptensgårdens skulpturpark.

Här bor du granne med havet mitt i den expansiva Öresundsregionen. Staden gör långsiktiga satsningar på skola och skapar en attraktiv miljö för kreativa entreprenörer, näringar och företag som vill växa.

Från Landskrona är det nära till allt och till tågstationen kan man ta en av stadens karakteristiska trådbussar. Med tåget är man på bara 13 min i Helsingborg, 16 min i Lund och 28 min i Malmö. Närheten till E20 och E6 gör också bilpendling smidig. Dessutom ligger det tre flygplatser på mindre än en timmes resväg från Landskrona.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta