Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Rullstensbacken 1, Breared, Varberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
75.3 kvm
Avgift
4 145 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig 3:a med utsikt i omtyckta Breared!

Välkommen till en fin och välplanerad trerummare på Rullstensbacken 1 som ligger belägen i omtyckta Breared. Lägenheten ligger på femte våningen och har en mysig inglasad balkong med havsutsikt. Genomgående fräsch och fint renoverad lägenhet med två sovrum varav det ena har en tillhörande rymlig klädkammare. Lekplats och gemensam grillplats finns strax intill huset. Här bor du med närhet till både natur och fina promenadslingor, centrum och härliga badstränder och Breared är ett bostadsområde som passar för alla åldrar och intressen. Till Varbergs centrum är det ca tre kilometer, med buss eller bil är man vid Varbergs torg på bara några minuter och busshållplats finns strax utanför huset. Till Göteborg tar man sig på ca en timme. För de som föredrar cykel finns det fina och omväxlande områden i alla riktningar. Närhet till stormarknad, vårdcentral, apotek, pizzeria, gym, matbutik och sjukhus. I Breared och dess närhet finns det även öppna förskolor samt skola - allt inom bekvämt gång- och cykelavstånd. Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall/entré

Entré med laminatgolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 1

Sovrum med laminatgolv och mörkblå väggar. Separat och rymlig klädkammare med nytt klickgolv och vita väggar.

Kök

Kök med laminatgolv och grön/gråmålade väggar. Här finns det kyl och frys från Whirlpool (2020), diskmaskin, spis/ugn från Gorenje samt ny vit fläkt. Grått kakel och laminatbänkskiva.

Vardagsrum

Vardagsrum med parkettgolv och blå/grå målad tapet. Här finns utgång till den inglasade balkongen som har heltäckningsmatta på golvet.

Sovrum 2

Sovrum med plastmatta samt grå/blåmålade väggar.

Badrum

Badrum med tvättmaskin från Electrolux, 2019. Beige våtrumsmatta på golvet, grå våtrumstapet på vägg. Här finns WC, badkar, handfat, spegel, samt handdukstork.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Rullstensbacken År 2020 Stadgar Brf Rullstensbacken Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

75.3 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Rullstensbacken 1

Ort

Varberg

Kommun

Varberg

Lägenhetsnummer

8-3382-1-18-2

Våningsplan

5 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Rullstensbacken

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen bildades 2017. Fastighetens adress är Rullstensbacken 1 och 3. Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229). Förvaltare för föreningen är HSB. Föreningens bostäder och lokaler fördelar sig enligt följande:
Bostadsrätter 4 st 1 rok, 20 st 2 rok, 12 st 3 rok och 9 st. Det finns 6 st hyresrätter 3 st 2 rok, 1 3 rok och 2 st 4 rok. 21 st Garage och 1 Miljöhus.

TV OCH BREDBAND
Fiber via Itux, se mer på varberg.itux.se

FÖRSÄKRING
Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar samt försäkring mot ohyra. Det ingår även bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

BYGGNADSÅR
1993

Brf bildades

2017

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 51
Antal hyresrätter: 6

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum, tvättstuga som har 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp och 1 mangel.

Byggnader

Byggår

1993

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 145 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten

Andelstal

1,94261 %

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Driftskostnad

Hushållsel

501 SEK/månad

Försäkringskostnad

206 SEK/månad

Garage

425 SEK/månad

parkerings plats

125 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 257 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplatser finns. Separat kö till garage 425 kr/mån och p-plats 125 kr/mån.
Fyra el-parkeringar finns.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

100 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

113 kWh/m²

Energiklass

D

Beskrivning

Övrigt

Ett vindsförråd tillhör lägenheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy