Länk kopierad!

Visningar

sön 31 okt 14:00 - 14:45
Viktigt att du anmäler dig till visningen. Det kommer max vistas 5 sällskap i lägenheten åt gången. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!
mån 1 nov 17:45 - 18:15
Viktigt att du anmäler dig till visningen. Det kommer max vistas 5 sällskap i lägenheten åt gången. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 895 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bataljonsgatan 29, Södra Ekkällan, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
87 kvm
Avgift
4 756 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Representativ trea på fjärde våningen med inglasad västerbalkong

Nu kan vi presentera en attraktiv trea på 87 kvadrat med ett kanonläge i hjärtat av Södra Ekkällan. Här erbjuds ett bekvämt boende på våning 4 i hus med hiss som byggdes 2015 och som därmed håller en hög standard med modern utrustning och en smart planlösning. Här finns en inglasad balkong i västerläge som vetter mot en lugn innergård!

Bostaden inrymmer ett stort vardagsrum med kök i öppen planlösning och fönster i två väderstreck. Det finns två sovrum och en separat walk-in-closet samt ett helkaklat duschrum med tvättutrustning. Gott om förvaring i flertalet platsbyggda garderober. Genomgående parkettgolv och målade väggytor. Bostaden är begränsad från insyn och omges av en lugn, avkopplande atmosfär.

Brf Parkkällan är en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och en engagerad styrelse. Varje lägenhet har ett källarförråd. Föreningen disponerar över både garage- och parkeringsplatser som de boende kan hyra. Dessutom finns möjlighet att kunna nyttja en övernattningslägenhet.

Området är lugnt och trivsamt med flertalet skolor och förskolor i närheten. På bekvämt gångavstånd finns närmsta matbutik, samt träningsanläggningar och restauranger. För den som gillar att vistas i naturen är det bara att slänga på sig löparskorna och ge sig ut i Tinnerö Eklandskap som är en nära granne. Även Tinnerbäcken med sina fina promenadstråk är ett bra ställe att finna rekreation på.

Sammantaget ett representativt och bekymmerslöst boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. Eftersom huset är så pass nybyggt behöver ni inte mer än att flytta in era möbler så kan ni börja bo och trivas sedan från första stund.

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig hall med parkettgolv och vitmålade väggytor. Här finns två garderober med gott om förvaring. Öppet in mot kök och vardagsrum.

VARDAGSRUM
Socialt utformat vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Här erbjuds goda sällskapsytor och det finns utgång till en stor, inglasad balkong med ett soligt västerläge och en fantastisk vy ut över den vackra innergården. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

KÖK
Smakfullt kök med gott om utrymme för en större matgrupp intill fönsterparti. Köket är inrett med vita skåpsluckor, grå laminatbänkskiva och svart kakel mellan bänkskiva och överskåp. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl och frys i fullhöjd, ugn, inbyggd mikro, induktionshäll, spisfläkt och diskmaskin. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med parkettgolv och vitmålade väggytor. Här finns integrerade garderober bakom skjutdörrar med god förvaringskapacitet.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med parkettgolv och vitmålade väggytor. Här finns en garderob.

KLÄDKAMMARE
Mellan de två sovrummen finns en separat klädkammare med god förvaringskapacitet.

BADRUM
Fräscht, helkaklat badrum med toalett, dusch, handfat i kommod, spegelskåp med belysning och handdukstork. Det finns tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt två förvaringsskåp.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Parkällan - Stadgar Brf Parkkällan - Årsredovisning 2020 Energideklaration

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

2 895 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

87 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bataljonsgatan 29

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Lägenhetsnummer

D1301

Våningsplan

4 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Parkkällan

Organisationsnummer

769626-8833

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen registrerades i september 2013 och under den hösten börjades byggandet med totalt 51 bostadslägenheter, en föreningslokal och en gästlägenhet. Föreningens hus ligger på adresserna Skvadronsgatan 9 - 11, Bataljonsgatan 27 - 29.
Husets utformning är ett lamellhus i vinkel, fyra trappuppgångar.

Byggnadsprojektet genomfördes av NCC Boende AB

Föreningen har en egen hemisda www.parkkallan.se

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Ingen inplanerad avgiftsändring.

KONTAKT
Tore Bergkvist
+46708779390

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Telia Triple Play bredband 100/100 samt basutbud på TV-kanaler
259 kr per månad i obligatoriskt tillägg utöver månadsavgiften

Utförda renoveringar

Inga gjorda renoveringar och inga inplanerade renovering finns.

Övriga utrymmen i föreningen

Gästlägenhet
Cykelförråd
Gemensam innergård med sittplatser
Källarförråd till alla lägenheter
Garage i källaren

Antal lägenheter

51

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 756 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, kallvatten och sophämtning

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 259 kr/månad för tv och bredband
Varmvatten debiteras om 17 kr/kvm BOA och år.

Avgiftsförändringar

Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar
Senaste höjningen skedde 2018-01-01, då höjdes avgiften med 0,6 %.

Andelstal

1,9233

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

123 SEK/månad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

673 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 52 bilplatser, både utomhusparkeringar och garage. Varje lägenhet är garanterad en plats.
Föreningen har en gästparkering.
Avgiftsbelagd korttidsparkering utmed gatorna i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta