Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Edestavägen 24, Högdalen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
79 kvm
Avgift
5 128 SEK / mån
Rum
3 rum

Hörntrea i toppskick med balkong i fritt läge

Välkommen till denna fantastiska hörntrea med ett högt läge och fri härlig utsikt över trädtopparna i genomgående fint skick på populära Edestavägen 24.

Denna makalösa bostad är belägen i hörnet av ett snyggt lägenhetshus i souterräng som gör att trots att du bara behöver ta trappan eller hissen en våning upp från entrén så ligger lägenheten med en rymlig balkong på tredje våningen på andra sidan. Här får man plats med ca 6-8 personer och utsikten är milsvid över både träd- och hustopparna med ett perfekt solläge. Stora fönsterpartier från flera väderstreck ger en känsla av ljus och rymd i lägenheten.

Detta moderna hem i toppskick erbjuder ett nytt helrenoverat badrum (-16) med klinkergolv och all inredning samt infällda dimbara spotlights i taket. Nya innerdörrar med tjusiga handtag i hela lägenheten och nya inbyggda garderober i båda sovrummen (-17). Här fås även ett stilrent och fräscht nytt kök inkl vitvaror, nytt ekparkettgolv genomgående i hela lägenheten, hyllinredning i klädkammaren som har gott om plats för kläder och förvaring, nytt klinkergolv och infällda dimbara takspotlights i hallen (-18).

Stabil Brf med god ekonomi och fem stycken hyresrätter som kan ses som dolda tillgångar och framtida inkomster för föreningen. Förråd ingår. I huset som är byggt 2004 finns övernattningslägenhet och festlokal att hyra, samt tvättstuga, cykel/barnvagnsrum och förråd till respektive bostad. Hiss finns. 1000/1000 bredband ingår i avgiften.

Bra läge med promenadavstånd till Högdalen Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med restauranger, matbutiker, caféer, gym. I Centrum finns även tunnelbanans gröna linje in mot stan samt flertalet bussar mot bl.a Älvsjö, Liljeholmen, Huddinge, Farsta mm. I närheten finns och förskolor, skola och populära lekparken Bandängen.

Sammantaget ett perfekt anpassat boende för barnfamiljen med stora sovrum, nära tunnelbanan och skolor i ett lugnt och familjevänligt kvarter.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy