Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Drivbänksvägen 11C, Vån 3 (F-1302), Hässelby Villastad, Hässelby
Typ
Bostadsrätt
KVM
31 kvm
Avgift
2 520 SEK / mån
Rum
1 rum

Varmt välkommen till denna ytterst välplanerade och nyproducerade 1:a med balkong, utmärkt belägen ? alldeles runt hörnet från härlig natur, service och goda kommunikationer. Stort fönsterparti och öppen planlösning skänker bostaden ett otroligt ljusflöde som tillsammans med de väl valda materialvalen bidrar till en känsla utöver det vanliga. Påkostat kök, vardagsrum med plats för soffa samt säng, toppmodernt badrum och goda förvaringsmöjligheter. Förutom allt detta erbjuder bostaden ett perfekt läge intill Åkermyntan med närhet till både restauranger, butiker, caféer, promenadstråk och trevliga grönområden. Föreningen kan godkänna juridisk person efter prövning. Tillträde flexibelt. Missa inte chansen att kunna förvärva denna nyproducerade pärla. Perfekt första boende eller övernattningslägenhet. Välkommen hem!

En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter i fyra garderober. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Vägghängd wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschväggar i klarglas, förberett för handdukstork samt bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk ovan och väggskåp för förvaring.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Marbodal. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den gråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, diskmaskin, mikro i väggskåp, ugn samt kombinerad kyl/frys. Här går det med enkelhet att bjuda in till middag, precis in till det stora fönsterpartiet med härlig utsikt över innergården. Vidare i bostaden möts vi av ett strålande ljusinflöde i det sociala sällskapsrummet som erbjuder flera olika alternativ för möblemang. Låt fantasin flöda och skapa ditt drömhem. Här finns det plats för soffa, tillhörande soffbord, matplats och sovdel.

BRF Grönmyntan har god ekonomi och välskötta fastigheter. Garage under husen som enkelt nås med hissen, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 1 150 kr/mån (parkeringsplats utomhus 650 kr/mån). Hässelby Norra Villastad erbjuder ett boende i en statsdel med natur, vatten, service och utmärkta kommunikationer precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Barkarby Handelsplats.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Platsbyggda garderober och intilliggande klädkammare/förråd med ypperliga förvaringsmöjligheter. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är vitmålade.

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum i en öppen och social planlösning mot stilrent och modernt kök. Erbjuder plats för såväl soffgrupp, matgrupp för ca 4 personer och separat sovdel. Stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp samt en stor balkong.

Kök

Öppen planlösning mot sällskapsrum. Kök från Marbodal med vita släta luckor, vitt stänkskydd ovan bänkskåp, arbetsbänk i laminat och underlimmad diskho i rostfritt utförande. Den maskinella utrustningen består av ugn, mikro i väggskåp, induktionshäll, spiskåpa, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Vitvarorna kommer från Electrolux.

Badrum

Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med vägghängd WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschväggar i klarglas och kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux. Ovan kombinerad tvättmaskin/torktumlare ligger en vit arbetsbänk i laminat samt väggskåp för förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Gro?nmyntan i Ha?sselby - Ekonomisk plan 2023-05-29 Gro?nmyntan i Ha?sselby - Stadgar REG 20-08-05

Allmän information

Pris

1 495 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1

Boarea

31 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Drivbänksvägen 11C, Vån 3 (F-1302)

Ort

Hässelby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

F-1302

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Grönmyntan

Organisationsnummer

769638-8821

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Grönmyntan är en äkta förening som bildades 2020 och som i dagsläget består av totalt 97 lägenheter varav 97 är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen kan godkänna juridisk person efter prövning. Delat ägande ska ske med 10 % som minsta ägarandel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Peab Bostad. Föreningen har tecknat el-avtal för samtliga medlemmar så enskild medlem behöver inte teckna ett eget elabonnemang. Individuell mätning av elförbrukning sker för varje lägenhet. Föreningen fakturerar i efterskott för el.

TV OCH BREDBAND
Föreningen har Telia (Telia Triple Play) som leverantör av bredband och kabel-TV. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia för bredband och TV. Obligatoriskt tillägg om 169 kr/månad för bredband på 100/100 Mbit och TV-paket Lagom. Avgiften aviseras med månadsavin. Högre bredbandshastighet och större TV-utbud tecknas separat av medlemmen via Mitt Telia. Separata avtal med Telia är personliga och debiteras direkt av Telia.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Obligatoriskt tillägg om 169 kr/mån för Telia Tripple play.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 97
Antal lokaler: 0

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Barnvagns- och rullstolsförvaring
- Cykelrum (finns på innergården samt i garageplan)
- Innergård med plantering
- Förrådsutrymmen
- Garage under husen (Drivbänksvägen 11C, Drivbänksvägen 11B och Drivbänksvägen 11A)

Antal lägenheter

97

Byggnader

Byggår

2023

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 520 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Varmvatten, Kallvatten

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättsttillägg. Obligatoriskt tillägg om 169 kr/mån för Telia Tripple play.

Andelstal

0,58046%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

547 954 SEK

Kommentar

Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

125 SEK/månad

Summa driftkostnad

275 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har inomhusparkering under huskropparna med totalt 20 st garageplatser och 34 st parkeringsplaster utomhus. Kostnaden för garageplats är 1150 kr/mån inkl moms, se nedan priser för parkeringsplats, bilplats med ladduttag mm.

- Parkeringsplats, 650:-
- Parkeringsplats med ladduttag, 800:-
- Garage med förråd, 1450:-
- Garage med större förråd, 1600:-
- Laddning kommer debiteras med 2,65:-/kWh

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl