Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kompanigatan 54, Hagaberg, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
137 kvm
Avgift
7 427 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Idealisk våning med gavelläge och utsikt över eklandskapet

Det är med största nöje som vi stolt kan presentera en mycket attraktiv våning belägen på fjärde våningen med ett utsökt läge i Hagaberg. Låt er tilltalas av en pampig bostad på 137 kvadrat med fönster i tre väderstreck och en fantastisk utsikt över det vackra Eklandskapet.

Redan när du kliver in genom entréhallen väcks nyfikenheten till liv. Första intrycket är inbjudande och det man slås av när man kliver in är de stora sociala ytorna som skapats mellan köket och det spatiösa vardagsrummet. Ljuset flödar in från de stora fönsterpartierna och känslan av att befinna sig högt upp i huset utan insyn bidrar till en påtaglig hemkänsla.

Här har ingenting lämnats åt slumpen för dig som vill få utlopp för livskvalité varje dag. Det stora vardagsrummet omgärdas av balkongen som går i vinkel längs med husets södra/västra sida med sol från förmiddag till sen kväll. Ett avgränsat parti av balkongen är inglasat och kan nyttjas som ett uterum oavsett väderlek.

Det finns fyra sovrum i varierande storlekar samt två helkaklade badrum varav det ena har ett tvättstugedel med bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Köket är modernt och fullutrustat och erbjuder utrymme för stor matgrupp intill fönsterparti. Här finns bl.a. en vinkyl i fullhöjd som sätter lite extra guldkant på tillvaron. I övrigt finns det gott om förvaring i lägenheten med flertalet inbyggda garderobspartier. Till lägenheten hör även ett väl tillaget källarförråd.

Rakt nedanför lägenheten i samma trappuppgång har ni även ett övernattningsrum som ni kan erbjuda till era gäster. Ett stort plus är också att man når garaget via hissen. Kostnad för garage är endast 650 kr/mån. Bilplats utvändigt kostar 260 kr. Det finns även ett antal platser med laddningsmöjlighet för hybrid- och elbilar.

Föreningen är stabil och välskött med engagerade medlemmar och god ekonomi. Månadsavgiften ligger på 7 427 kr och då ingår värme, vatten och elnätsavgift. Därutöver tillkommer en fast kostnad om 125 kr för bredband/tv/ip-telefoni samt individuell kostnad för elförbrukning och hemförsäkring. Föreningen har ett gym som medlemmarna kan nyttja.

Sammantaget är detta en bostad som inte lämnar något åt slumpen. Lägesmässigt ligger bostaden optimalt till i ett område där du likaväl kan snöra på dig löparskorna för en promenad/springrunda i närliggande Tinnerö Eklandskap som att du kan ta på dig finskorna och promenera in till city för ett restaurang- eller biobesök. Här erbjuds direkt närhet till både US och Garnisonsområdet samt bekvämt cykelavstånd till Mjärdevi och SAAB. Goda kommunikationer med goda bussförbindelser. I närområdet finns välsorterad matbutik, restauranger och gym.

Missa inte chansen att förvärva din nästa drömbostad!

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5

Boarea

137 kvm

Gatuadress

Kompanigatan 54

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Lägenhetsnummer BRF

F41

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Fältmarskalken

Organisationsnummer

769613-4761

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Fältmarskalken består av 85 lägenheter fördelade på sex trappuppgångar. Lägenheter finns i storlekar mellan 51 och 151 kvadratmeter. Husen är byggda kring en innergård med lekplats och syrenbersåer och har gott om plats för utesamvaro.

I söder finns den stora soltrappan med utsikt över det naturskyddade eklandskapet. Närheten till naturen är en stor tillgång för alla boende, samtidigt som man med cykel når city på under 10 minuter.

Mataffär, kiosk, lunchrestauranger, skolor och förskola finns på Garnisonsområdet eller i dess närhet och bussförbindelserna är utmärkta.

Lummig innergård med lekplats samt tillhörande pergola som får nyttjas av medlemmarna.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Obligatoriskt tillägg om 125kr/mån.
Föreningen har avtal med Telenor för telefoni, bredband och kabel-tv.
Abonnemangsavgifterna för dessa tre tjänster ingår i den månadsavgift vi betalar till föreningen. Telefoni och bredband står särredovisat enligt beslut från tidigare årsstämma, medan kabel-tv är inbakad i övriga månadsavgiften.
Bredbandshastigheten är 10/100.

Kommande renoveringar

Inga stora renoveringar är planerade.
2023-11-14

Övriga utrymmen i föreningen

Övernattningsrum beläget på Kompanigatan 54 bokas för endast 100 kr/natt. Det finns även stort cykelrum och ett hobbyrum i källaren.
Det finns ett mindre gym som föreningens medlemmar kan utnyttja.

Antal lägenheter

85

Ekonomi

Månadsavgift

7 427 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten och elnät

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriska tillägg:
Kabel-TV/Bredband/Telefoni: 125 kr

Avgiftsförändringar

Föreningens avgift har varit oförändrad sedan 2010, vilket innebär att den är relativt låg. Föreningens ekonomi är stark och många åtgärder är gjorda för att minska kostnader. Fortsätter räntan att stiga efter att större lån går ut (2024) finns en risk att en höjning kommer krävas. Någon höjning i dagsläget är inte planerat.
2023-11-14

Andelstal

1,5349 %

Andel av månadsavgift

0,0154

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 124 198 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

500 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns både platser utomhus och i garage, varje lägenhet har rätt till en plats i antingen garage eller utomhusparkering. Garageplats tilldelas till den som står först i kön.
- Utomhusplats kostar 230 kr per månad.
- Garageplats kostar 650 kr per månad.
Det finns ett antal platser med laddningsmöjlighet för hybdrid- och elbilar. De kostar 430 kr per månad plus förbrukningsel för utomhusplats och 850 kr per månad plus förbrukningsel för garageplats. Separat kö för dessa.
Föreningen har 12 gästplatser som är till för de boendes gäster. P-tillstånd krävs och ska ligga synligt i vindrutan.

Beskrivning

Övrigt

Årtal vitvaror:

Kyl & frys är nya från 2022.

Ugnen är lagad med nytt element 2023.

Micro och diskmaskin är sedan inflyttning 2008.

Tvättmaskin byttes 2021.

Torktumlaren är sedan inflyttningen 2008.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy