Länk kopierad!

Visningar

tis 5 dec 17:00 - 17:30
Bokad visning! Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du en annan visningstid så kontakta mäklaren 073 516 12 06.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Munspelsgatan 26, Västra Frölunda, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
39 kvm
Avgift
3 241 SEK / mån
Rum
2 rum

Optimal tvåa med stor balkong - våning 6/7!

Varmt välkommen till en nyproducerad tvåa från 2020 som erbjuder allt du kan behöva! Bostaden är belägen på våning 6/7 med stor balkong i söderläge (hiss finns). Här erbjuds stilrena materialval , smart planlösning och generöst med ljusinsläpp. Ljust och modern kök från Marbodal med stilrena vitvaror från Siemens. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket bidrar till en luftig och social yta. Från vardagsrummet når man ut till den generösa balkongen som är belägen i soligt läge! Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Stort och fräscht badrum med vardagslyx som tvättmaskin/ torktumlare. En bostad som måste upplevas på plats, välkommen på visning!

-Som medlem i Brf Strandsnäckan har du möjlighet att nyttja föreningens samlingslokal/övernattningslägenhet, gym, bastu samt hyra garage!

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Rumsbeskrivning

Hall:
Ljus och välkomnade med plats för skor och ytterkläder. Vitpigmenterad ekparkett och behaglig färg är genomgående i hela lägenheten.

Kök:
Köket och vardagsrummet bjuder på en öppen och trevlig planlösning. Stora fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Kvalitetskök från Marbodal som erbjuder gott om förvaring. Vita luckor och vitt kakel ovanför den snygga bänkskivan. Kökets maskinella utrustning består av kombinerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt och inbyggd micro.

Vardagsrum:
Vardagsrummet är öppet och rymligt, här finns plats för soffa och tillhörande möblemang. Stora fönster gör rummet ljust och luftigt.
Från vardagsrummet når du lägenhetens härliga balkong som har bästa tänkbara läge och erbjuder sol större del av dagen. Här finns plats för större utemöbler och tillhörande möblemang.

Sovrum:
Mysigt sovrum med plats för säng och tillhörande möblemang. Här finns även en garderob som ger bra förvaringsmöjligheter.

Badrum:
Ljust och fräscht badrum som ger en känsla av lyx. Utrusningen består dusch, duschväggar, wc, handfat med kommod, spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2022 Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

39 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Munspelsgatan 26

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

21504

Våningsplan

6 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Strandsnäckan

Organisationsnummer

769634-5383

Allmän information

I föreningen finns 146 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen registrerades 2017. Till föreningen hör adresserna: Munspelsgatan 18-28 Föreningen köpte fastigheten 2017. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvätt utrustning. Lägenheterna är anslutna till ett gemensamt abonnemang för elkraft. Varje lägenhet har en gruppcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Det finns också en separat undermätare för elkraft i varje lägenhet.
Föreningen har tecknat kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring som gäller för skador på av bostadsrättshavare bekostad fast inredning samt egendom som tillhör bostadsrättsförening, men för vilken bostadsrättshavaren har underhållsansvar.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://www.brf-strandsnackan.se/

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen är ansluten till TV via fiber. Digital-TV/kabel-TV och Internet via Telia.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Övriga utrymmen i föreningen

Som medlem i Brf Strandsnäckan har du möjlighet att nyttja föreningens samlingslokal, gym och bastu som du hittar i källarplanet. Gymmet har du tillgång till i mån av plats medan bastu och samlingslokal måste bokas. Bokar gör du via den digitala skärmen i trapphuset eller via webben.

Du har tillgång till gårdsmiljöer, lekplatser, idrottsplaner och övriga ytor inom området som samfälligheten förvaltar tillsammans med övriga
fastigheter i området.

Antal lägenheter

146

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 241 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och tv.

Beskrivning månadsavgift

Föreningen har individuell debitering av varmvatten samt hushållsel.

Andelstal insats

0,54988 %

Andel av månadsavgift

0,54989 %

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

557 883 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Uppgiften är hämtad från Bopedia.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Summa driftkostnad

370 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen disponerar 57 onumrerade parkeringsplatser i garaget (som föreningen
hyr av extern part) med nedfart från Munspelsgatan. Hyrs mot en kostnad om 1275 kr/mån.

Beskrivning

Service och kommunikationer

Som boende i Frölunda Park har du en fantastisk möjlighet att vara både aktiv och miljömedveten. Med detta i åtanke erbjuds en lättillgänglig bil- och cykelpool där du snabbt och enkelt kan hyra miljövänliga färdkostalternativ direkt från ditt hem.
Som lägenhetsköpare i Frölunda Park erbjuds du fritt medlemskap i Bilpoolen och betalar endast för tiden du utnyttjar tjänsten!
Bilpoolen innehåller de senaste generationens Nissan Leaf-elbilar. Gå in på http://moveabout.se/ för att boka din miljöbil.
I dokumenten nedan hittar du mer detaljerad information angående bilpoolen.
I cykelpoolen kommer du kunna hyra elcyklar, lastcyklar och sparkcyklar för att snabbt och enkelt upptäcka allt som Frölunda med omnejd har att erbjuda.
För att underlätta cykelägande bygger vi ytor för cykelservice där du har möjlighet att tvätta, underhålla din befintliga cykel. Mer information angående vad du kan göra i området finner du här:

https://www.goteborg.com/cykla-i-goteborg/

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl