Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sjöbjörnsvägen 15C, Gröndal, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
59 kvm
Avgift
4 323 SEK / mån
Rum
2 rum

Otroligt charmig 2:a med Mälarvy, eldstad och balkong i sydväst!

Äntligen en 2:a till salu i Gröndal med både balkong, Mälarvy och en eldstad. Här bor du insynsskyddat och inbäddad i den lummiga grönskan från omgivningens natur. Här har du ett fantastiskt charmigt hem med ett populärt läge nära tvärbana samtidigt som du bor 200 meter från närmsta badbrygga. Du som är intresserad av byggnadsvård kan glädjas åt det underbara 40-taldetaljerna som finns välbevarat. Planlösningen är bra med flera smarta förvaringslösningar och plats för umgänge. Balkongen nås från vardagsrummet och har optimalt läge mot grönskan mot gården i sydvästläge. Denna bostaden vill ni komma och se på plats med egna ögon! Dessutom är denna lägenhet en möjlig 3:a, se gärna alternativ planritning för detta.

Brf Galjonen är en äkta bostadsrättsförening med stabil och välskött ekonomi som äger marken. Föreningen bildades 2004 och består av 48 lägenheter varav 45 upplåts med bostadsrätt samt 3 som upplåts med hyresrätt och utgör därmed ett dolt kapital för föreningen. Värdet av tillgångarna motsvarar en stor del av föreningens lån, vilket är en trygghet för alla boende. Till föreningen hör flera gemensamma utrymmen såsom barnvagnsrum, cykelförråd, gästlägenhet samt tvättstuga. Tvättstugan samt ett hobbyrum är beläget i samma trappuppgång som denna lägenheten är belägen. Här bor man i ett lugnt och naturskönt område med ca 200 meter till närmsta vatten och den mysiga bryggpromenaden som tar dig längst Mälaren bort till Vinterviken och vidare. I föreningen finns parkeringsplatser, grillplatser och övernattningslägenhet. Föreningen har god ekonomi, 3 hyresrätter och 1 kommersiell lokal som inbringar goda intäkter till kassan. Brf Galjonen är belägen på populär adress i ett unikt läget.

Här bor du i ett lugnt område med några av Stockholms vackraste naturområden som närmsta granne. Med närhet till Mälarens vatten, Vinterviken, och ormbergets klippor har du en naturlig och avkopplande livsstil precis utanför dörren. På kort promenadavstånd finns Gröndals småbåtshamn för dig som önskar leva det ljuva båtlivet. Utöver de natursköna omgivningarna har detta område också en utmärkt anslutning till kollektivtrafiken. Du har enkelt tillgång till bussar och tvärbana, vilket gör det enkelt att ta sig in till city eller andra delar av Stockholm. I närheten har du all service du kan tänkas behöva i Gröndals egna centrum. Välsorterad matbutik, Lundbergs café, restauranger, apotek, florist mm. Ca 1 km bort ligger Liljeholmens galleria med 90 butiker, restauranger, mataffärer, systembolag och gym. I liljeholmen har du också flera bussar och tunnelbanans röda linje som tar dig till city på 10 minuter. För den som tar sig fram med cykel tar du dig via fina cykelvägar till Södermalm på 10 minuter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy