Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ankdammsgatan 27, Skytteholm/Solna C, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
111 kvm
Avgift
6 167 SEK / mån
Rum
4 rum

Hela 111kvm näst högst upp i huset i ett familjevänligt och centralt läge!

Varmt välkomna till denna rymliga och ljusa lägenhet som ligger näst högst upp i huset och erbjuder en imponerande boyta på 111 kvadratmeter med fyra generösa rum!

I vardagsrummet finns gott om plats för både en mysig soffgrupp och ett matbord. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en trevlig utsikt över omgivningen. Separat kök med mycket förvaring som även det har plats för matgrupp, här finns det också potential för att anpassa köket efter era personliga preferenser. Lägenheten har tre rymliga sovrum , vilket ger er gott om utrymmen. Dessa rum erbjuder också renoveringsmöjligheter om ni önskar anpassa dem efter er egen stil och behov. Lägenheten har även ett större badrum samt en gäst wc. Slutligen har lägenheten en fantastisk balkong i västerläge. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet inte bara bekvämlighet och utrymme utan också möjligheter för personlig anpassning och renovering för att skapa ert drömhem!

Brf Timmermannen 2 är en välkomnande och förmånlig bostadsförening som erbjuder många fördelar. Ett exempel är den fina innergården där ni kan njuta av utomhusmiljön med bord och grillplats. Föreningen har en stabil ekonomi och med endast 5 653kr i lån per kvm. Många av de större och betydande renoveringarna i föreningen har även gjorts så som stambyte i kök och badrum, takbyte, utbyte av fönster samt en fullständig hissrenovering.

Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! Området är minst sagt grönskande och runt varje husknut finns något nytt bageri, café, restaurang eller liknande att upptäcka. Många förskolor och skolor finns även i närheten. Väldigt nära lägenheten finns en mysig lekpark för de mindre och när den känns för liten finns hela Skytteholmsparken ett fåtal minuter bort. Solna Centrum med dess rika utbud och kommunikationer ligger även det bara någon minut bort.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy