Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Drivbänksvägen 13B, Vån 3 (B-1303), Hässelby Norra Villastad, Hässelby
Typ
Bostadsrätt
KVM
74 kvm
Avgift
4 909 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Kontakta ansvarig mäklare för mer information! Högst upp i huset saluförs nu denna genomgående och nyproducerade 3:a om 74 kvm - i populära Hässelby Villastad. Stor balkong mot föreningens lummiga innergård. Genomgående stilrena och påkostade materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt ljusa och generösa sociala ytor för familj och vänner. Tack vare den generösa takhöjden och de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt åt två väderstreck flödar ljuset in i bostaden och ger en fantastisk rymd. Tillträde planeras mar-maj 2024. Välkommen hem!

Vi kliver in i bostaden och möts direkt av det fantastiska ljuset som strålar in genom de stora fönsterpartierna. Här disponeras varenda kvadratmeter på bästa möjliga sätt och med de vit målade väggarna och det fina parkettgolvet går det enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Entréhallen erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Vägghängd wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschväggar i klarglas samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och väggskåp för förvaring.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Marbodal. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den gråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, mikro i väggskåp, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Möblera med matbord för ca 6-8 personer och njut av middagen samtidigt som den trivsamma utsikten genom det stora fönsterpartiet. Social och öppen planlösning till vardagsrum. Möblera fritt med soffa, fåtölj, soffbord och tv-möbel. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren nås den magnifika balkongen om ca 8 kvm. Balkongen erbjuder gott om plats för möblemang i form av lounge-grupp och växter för er med gröna fingrar. Utsikt mot föreningens lummiga innergård.

På andra sidan av bostaden nås sovrummen. Väl tilltaget master bedroom som är väldigt rymligt och har en härlig harmonisk känsla och stort ljusinflöde från fönsterpartiet. Här finns även platsbyggd skjutdörrsgarderob för extra förvaringsutrymme. Det mindre sovrummet lämpar sig utmärkt som barnrum, som enkelt kan göras om till gästrum/walk-in closet eller varför inte ett hemmakontor. Låt fantasin flöda och gör det till ert alldeles egna rum efter eget tycke och smak.

BRF Grönmyntan har god ekonomi och välskötta fastigheter. Garage under hus D, E och F som enkelt nås med hiss, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 1 150 kr/mån (parkeringsplats utomhus 650 kr/mån). Hässelby Norra Villastad erbjuder ett boende i en statsdel med natur, vatten, service och utmärkta kommunikationer precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Barkarby Handelsplats.

Rumsbeskrivning

Entréhall

Mycket fin, inbjudande och ljus entréhall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Från hallen når ni även badrummet. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av parkettgolv.

Kök

Stilrent kök från Marbodal med vita släta luckor och fullutdragslådor, vitt stänkskydd ovan bänkskåp, arbetsbänk i laminat och diskbänk i rostfritt utförande. Matplats intill fönsterpartiet för ca 6-8 personer. Den maskinella utrustningen består av ugn, mikro i väggskåp, induktionshäll, spiskåpa, kyl, frys och diskmaskin. Vitvarorna kommer från Electrolux. Utgång till balkongen, här finns gott om plats för loungegrupp och växter.

Vardagsrum

Socialt och ljust vardagsrum. Erbjuder gott om plats för soffgrupp och TV- möbel. Fint ljusflöde från stora fönster och en fin utsikt.

Master Bedroom

Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Platsbyggd skjutdörrsgarderober för förvaring.

Sovrum

Lugnt placerat och rymligt sovrum som lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum alternativt arbetsrum. Lätt möblerade ytor och fint ljusinsläpp.

Badrum

Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med vägghängd WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Ovan tvättmaskin och torktumlare ligger en vit arbetsbänk i laminat och väggskåp för förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Gro?nmyntan i Ha?sselby - Ekonomisk plan 2023-05-29 Gro?nmyntan i Ha?sselby - Stadgar REG 20-08-05

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

74 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Drivbänksvägen 13B, Vån 3 (B-1303)

Ort

Hässelby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

B-1303

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Grönmyntan

Organisationsnummer

769638-8821

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Grönmyntan är en äkta förening som bildades 2020 och som i dagsläget består av totalt 97 lägenheter varav 97 är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen kan godkänna juridisk person efter prövning. Delat ägande ska ske med 10 % som minsta ägarandel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Peab Bostad. Föreningen har tecknat el-avtal för samtliga medlemmar så enskild medlem behöver inte teckna ett eget elabonnemang. Individuell mätning av elförbrukning sker för varje lägenhet. Föreningen fakturerar i efterskott för el.

TV OCH BREDBAND
Föreningen har Telia (Telia Triple Play) som leverantör av bredband och kabel-TV. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia för bredband och TV. Obligatoriskt tillägg om 169 kr/månad för bredband på 100/100 Mbit och TV-paket Lagom. Avgiften aviseras med månadsavin. Högre bredbandshastighet och större TV-utbud tecknas separat av medlemmen via Mitt Telia. Separata avtal med Telia är personliga och debiteras direkt av Telia.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Obligatoriskt tillägg om 169 kr/mån för Telia Tripple play.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 97
Antal lokaler: 0

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Barnvagns- och rullstolsförvaring
- Cykelrum (finns på innergården samt i garageplan)
- Innergård med plantering
- Förrådsutrymmen
- Garage under husen ((Drivbänksvägen 11C, Drivbänksvägen 11B och Drivbänksvägen 11A)

Antal lägenheter

97

Byggnader

Byggår

2023

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 909 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Varmvatten, Kallvatten

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättsttillägg. Obligatoriskt tillägg om 169 kr/mån för Telia Tripple play.

Andelstal

1,13091%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 067 579 SEK

Kommentar

Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

125 SEK/månad

Summa driftkostnad

375 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har inomhusparkering under huskropparna med totalt 20 st garageplatser och 34 st parkeringsplaster utomhus. Kostnaden för garageplats är 1150 kr/mån inkl moms, se nedan priser för parkeringsplats, bilplats med ladduttag mm.

- Parkeringsplats, 650:-
- Parkeringsplats med ladduttag, 800:-
- Garage med förråd, 1450:-
- Garage med större förråd, 1600:-
- Laddning kommer debiteras med 2,65:-/kWh

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy