Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Högatorpsvägen 35, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
121 kvm
Avgift
0 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Låt mig få presentera denna trevliga 5:rummare på populära Högatorpsvägen 35

Välkommen till Högatorpsvägen 35, belägen i det eftertraktade och fridfulla bostadsområdet Röda Höja. Denna fantastiska hörnlägenhet erbjuder allt du kan önska dig och nu har du chansen att kalla den för ditt hem! Det första som kommer att imponera på dig är den generösa planlösningen. Med stora och sociala ytor är detta inte bara en bostad utan det är en plats där familjen kan leva och växa tillsammans. Med öppen planlösning mellan hallen, vardagsrummet och köket skapas en harmonisk enhet med ett underbart ljusflöde. Det rymliga vardagsrummet ger gott om plats för både en stor soffgrupp samt ett matsalsmöblemang. Härifrån finns utgång till den inglasade balkongen med en fri och grönskande utsikt. Bostaden erbjuder bland annat tre rejäla sovrum, klädkammare (som lätt kan göras till ytterligare ett sovrum eller kontor om detta önskas), badrum samt en separat gäst-wc. Njut av den privata atmosfären men med bekvämligheten att ha allt som du kan tänkas behöva inom räckhåll.

Här bor du i en lugn och rofylld miljö. Högatorpsvägen ligger nära flera skolor, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Dessutom har du grönområden och all tänkbar närservice inom ett bekvämt räckhåll. Varmt välkommen att höra av dig till mig om du är intresserad eller har några frågor!

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Boarea

121 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Högatorpsvägen 35

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Våningsplan

2 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy