Länk kopierad!

Visningar

sön 1 okt 11:30 - 12:00
Bokade visningar. Anmäl dig via vår hemsida under fliken boka visning. Varmt välkomna!
tis 3 okt 17:00 - 17:30
Bokade visningar. Anmäl dig via vår hemsida under fliken boka visning. Varmt välkomna!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 SEK
Adress
Eleonoragatan 15, Norr, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
57 kvm
Avgift
3 734 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Toppfräscht på Norr!

Välkommen in i detta smakfulla hem som bjuder på en harmonisk förening av stil och funktion. Lägenheten öppnar upp i en rymlig och inbjudande hall med plats för bekväm avhängning.
I hjärtat av hemmet finner du ett modernt kök från HTH. Köket flödar naturligt in i det rymliga vardagsrummet, skapat för att vara en social och bekväm plats att samla familj och vänner. Den öppna planlösningen skapar en luftig och ljus atmosfär som inbjuder till samvaro.
Duschrummet är elegant och modernt, utrustat med tvättmaskin och torktumlare för maximal bekvämlighet. Sovrummet är en fristad med gott om plats och en praktisk klädkammare som gör det enkelt att organisera kläder och tillhörigheter. Härifrån når du den delvis inglasade balkongen, en härlig plats att njuta av både morgon- och kvällssolen.

För ytterligare förvaring och praktiskt utrymme har du fördelen av ett källarförråd. Bostadsrättsföreningen erbjuder även extra bekvämligheter som ett centralt garage, en välskött innergård och en praktisk tvättstuga i källaren.

Norr är ett väldigt attraktivt och snabbt expanderande område. Här bor man med hela Munktellområdet runt hörnet med såväl badhus, restauranger, museum och ett stort utbud av olika sport- och träningsfaciliteter. Vackra Stadsparken, Mälardalens Universitet, centrum och tågstationen ligger endast en kort promenad härifrån.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Välplanerad tvåa med stor delvis inglasad balkong. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stort sovrum med klädkammare med skjutdörrar. Från sovrummet nås balkongen. Helkaklat wc - och duschrum med tvättmaskin och torktumlare från Cylinda, Köket är från HTH och har vitvaror från Siemens.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Munktell - Stadgar Årsredovisning energideklaration-eleonoragatan-15

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 650 000

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

57 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Eleonoragatan 15

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer BRF

2B:1001

Våningsplan

1 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Munktell i Eskilstuna

Organisationsnummer

769633-4445

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen innehar två hus med totalt 67 lägenheter på fastigheten Natten 1 med adresserna Norrgärdesgatan 1 och 3 samt Eleonoragatan 15 och 17.
En gemensam innergård med planteringar, uteplats, växthus och grönytor. TV-/Internetuppkoppling via Telia (200/200). Garageplats finns att hyra i fastighetens källarplan. I källaren finns även tvättstuga och cykelrum.

BYGGNADSÅR
2020

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Alla lägenheter är anslutna till fibernät. Tjänsteleverans med Telia Triple Play (200/200) beställs kollektivt och betalas separat av varje bostadsrättshavare (203 kr/mån).

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 67

Antal lägenheter

67

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 734 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning

Andel av månadsavgift

0,0136

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

876 680 SEK

Kommentar

Följande årliga driftskostnader tillkommer för bostadsrättshavaren och betalas direkt till leverantören. 203 kr/mån avser Telia Triple play, övrig kostnad avser den egna förbrukningen av el och vatten/avlopp. Individuell avläsning och justering sker var 3:e månad.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

500 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

41 garageplatser, 1000 kr/månad. Parkering finns även utmed gatorna i närområdet. Kostnad ca 400 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

83 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

75 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl