Länk kopierad!

Visningar

sön 1 okt 14:00 - 14:45
Välkomna på visning - Anmälan krävs!
mån 2 okt 17:00 - 17:30
Välkomna på visning - Anmälan krävs!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Fortunagatan 32, Kålgården, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
85 kvm
Avgift
4 661 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

50+ förening med det där lilla extra på Kålgården!

Välkomna till Fortunagatan 32 och denna välbevarade trea med dubbla balkonger och goda sällskapsytor. Bostaden om 85 kvadratmeter erbjuder två rymliga sovrum och sällskapsytor för stora sällskap och vänner på besök. De dubbla balkongerna är även dom rymliga och den inglasade går att nyttja nära på året om. Förvaringsmöjligheterna är goda med förvaring via klädkammare i ett av sovrummen och skjutgarderober i det andra. I källaren finns även ett källarförråd. Till lägenheten följer även en garageplats för den som önskar mot en förmånlig kostnad på 495kr/mån. Värt att lyfta är att bredband/tv tillkommer för endast 169kr mån. Sammanfattningsvis erbjuds nu ett högklassigt boende i en 50+ förening med lugn och harmoni!

Bostadsrättsföreningen Munksjögården är en 50+ förening som ligger på lugna och populära Kålgården en kortare promenad ifrån citykärnan. Munksjögården är en stabil och god ekonomisk förening här har man genom åren lagt mycket fokus på amortering och kostnadseffektiviseringar med bland annat installation av solceller på taket. Förenings medlemmar erbjuds här flera trevliga sällskaps sysslor såsom Gym, Bastu, bibliotek gemensamhetslokal och en trevlig innegård med bland annat grillmöjligheter. Varje vecka erbjuds olika aktiviteter på både förmiddagar och kvällar för de som vill. När vänner och familj kommer på besök går det att hyra föreningens övernattningslägenhet för en förmånlig summa, lägenheten erbjuder både ett fulländat kök och badrum! Värt att lyfta är att Riksbyggen sköter både den tekniska och ekonomiska förvaltningen. Sammanfattningsvis får ni som bosätter sig här en familjär föreningen med det lilla extra!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information - Varmt välkomna på visning!

Allmän information

Pris

2 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

85 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Fortunagatan 32

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Lägenhetsnummer BRF

215026001-0331

Våningsplan

3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Munksjögården (Riksbyggen)

Organisationsnummer

769614-2038

Allmän information

Trevlig förening där du måste fyllt 50 år för att vara medlem. Totalt består brf Munksjögården av 53st bostadsrätter fördelat på 2or och 3or.

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Bredband/tv är kollektivt ifrån Telia mot en förmånlig obligatorisk summa på 169kr/mån.

Övriga utrymmen i föreningen

Övernattningslägenhet om cirka 50kvm med flera sängplatser, fulländat kök och badrum 300kr/natten. Gemensamhetslokal/festlokal med plats för upp mot 35st. kostnad 250kr/tillfälle. Övriga utrymmen som fritt nyttjas är Gym, Bibliotek och bastu på angivna tider. Önskas bastun bokas privat kostat det 50 per tillfälle. På innegården finns det grillplas som erbjuder gemensamma grillkvällar för de som önskar umgås.

Antal lägenheter

53

Byggnader

Byggår

2009

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 661 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Bostadsrättstillägg
Tv/Bredband ifrån TELIA Obligatorisk tillägg på 169 kr/mån +
42 kr/mån admin avgift.
IMD för samtliga lägenheter - Individuell mätning av el.

Andelstal

2,03508%

Andelstal insats

1,98287%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

458 518 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Årlig elförbrukning

960 kWh/år

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Möjlighet till övertagande av garageplats 495kr/månaden. Garaget nås via hiss!
El är framdragen till samtliga garageplatser. Laddbox bekostar varje innehavare själv för.
Totalt har föreningen 43st garageplatser och 8st p-platser.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl