Länk kopierad!

Visningar

lör 23 sep 14:00 - 14:45
Premiärvisning! Endast tidsbokade visningar. Klicka på "läs mer hos mäklaren" och sedan "boka visning" för att boka in dig. Varmt välkomna!
tis 26 sep 17:30 - 18:00
Endast tidsbokade visningar. Klicka på "läs mer hos mäklaren" och sedan "boka visning" för att boka in dig. Varmt välkomna!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 350 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bruksparken 7, Hököpinge, Vellinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
86 kvm
Avgift
5 885 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Gavellägenhet i mycket bra skick på populära Bruksparken!

Välkommen till denna fantastiska gavellägenhet belägen på våning två i det populära området Bruksparken i Hököpinge. Här bor man i en parkliknande grön miljö med närhet till naturen mellan Malmö och Vellinge. Med en yta av 86 kvadratmeter och fyra rum och kök har du alla bekvämligheter du behöver. Lägenheten har fönster i tre väderstreck och dessutom en stor och rymlig balkong där man kan inta morgonkaffet i solen.
Gavellägenheten från 1993 är mycket välplanerad med stora sällskapsytor och massor med ljusinsläpp. Lägenheten är ursprungligen en trea men har idag tre sovrum, vardagsrum, kök, badrum, alla med ett modernt och stilrent utseende. 2020 sattes det in ett nytt kök och då byttes även golvet ut i kök och hall. Samtidigt fick det stora sovrummet nytt trägolv och golvet i vardagsrummet slipades. Badrummet är också nytt från 2018.

Här bor du mitt i naturen med en härlig bykänsla mellan Malmö och Vellinge. Det finns bra kommunikationer och i närheten finns förskolor samt den nybyggda grundskolan som blev klar 2023. Bruksparken 7 är en välskött, välkänd förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Bland annat tillhandahåller föreningen tvättstuga, inbjudande grön gård och till alla lägenheter finns det en parkeringsplats. Med hiss i huset utgör denna bostad det perfekta boendet för såväl vår yngre publik som för den äldre. Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hela lägenheten har ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck. Genomgående är lägenheten nymålad, både väggar och tak 2020.

Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning och en stor klädkammare direkt till vänster med Elfa system. Hallen fortsätter längre in och till väster finns det en garderob och ett litet fönster mot norr som släpper in ljus. Här kan man med fördel ha en arbetshörna. På golvet ligger klinker från 2020.

Sovrum 1
Från början har sovrum 1 och 2 varit ett sovrum. Detta är lite större än sovrum 2 och har fönster mott norr samt två garderober. Laminatgolv, vitmålade väggar och mörkläggningsgardin.

Badrum
Badrummet är renoverat 2018(våtrumsintyg finns). Stilrent kakel och klinker i vitt och grått samt infällda spotlights i taket. Här finns även en Electrolux tvättmaskin med ovanskåp. Utrustning: Golvvärme(el), badkar, vask med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och handdukstork.

Kök
Nytt Ikea kök Voxtorp från dec 2020 med matplats för lätt 4 personer samt fönster mot söder med plissegardin . Goda beredningsytor och bra förvaringsutrymmen. Vita luckor med underlimmad bänkskiva i laminat samt dimbar belysning under ovanskåp. På golvet ligger nytt klinker från 2020. Utrustning : Induktionshäll, Integrerad diskmaskin(extra tystgående), fläkt, varmluftsugn och kombi micro.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum som ligger centralt i lägenheten med ett härligt ljusinsläpp och utgång till balkongen. Rummet rymmer både soffmöblemang och ett mindre matbord. Golvet är nyslipat trägolv 2020. Fönster vetter mot öster.

Sovrum 2
Det minsta av de tre sovrummen med fönster mot öster. Laminat golv och vitmålade väggar.

Sovrum 3
Master bedroom ligger på en hörna och har två fönster mot öster och söder som ger fint ljusinsläpp. Nytt trägolv från 2020, ny vikdörr och mörkläggningsgardiner samt vitmålade väggar.

Balkong
Rymlig balkong på ca 5 kvm med utsikt över den grönskande omgivningen mot öster. Här får man plats med loungemöbler som inbjuder till umgänge.

Övrigt
- I avgiften ingår det en parkering som tillhör lägenheten.
- Källarförråd medföljer lägenheten.
- I källaren finns en tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Brf Bruksparken 7 Årsredovisning 2022 Stadgar Bruksparken 7

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

2 350 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

86 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bruksparken 7

Ort

Vellinge

Kommun

Vellinge

Lägenhetsnummer BRF

710

Våningsplan

2 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bruksparken 7

Organisationsnummer

769610-4996

Allmän information

BRF Bruksparken 7 är en äkta bostadsrättsförening med 23 lägenheter i Vellinge. Föreningen förvärvade 2004 fastigheten Hököpinge 55:85 och äger idag marken. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Bruksparkens samfällighet, föreningens andel är 1/8. De förvaltar grönytor, vägar, dammar och belysning.

EKONOMI
Nabo sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1313 kr 2023).
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp (525 kr 2023), betalas av pantsättaren.

Senaste årsavgiftshöjningen: 01-01-23 med 10%
Planerad avgiftshöjning: Inga planerade avgiftshöjningar för tillfället. 2023-09-18.

Uppvärmning sker via gas.

UNDERHÅLL OCH RENOVERING

Föreningen fäöjer en underhållningsplan.
2017- Utökning av parkeringsplatser, renovering av entré
2018- Målning av trapphus
2019- Fortsatt renovering av trapphus
2020- Rensning av samtliga kanaler och fläktrum.
2022- Stam spolning av samtliga lägenheter, Ny OVK på samtliga lägenheter.

Inga större planerade renoveringar för tillfället.


GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en gemensam tvättstuga i källaren och en gård med grönska, gräsmatta och perenner.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Bredband via fiber (Telia). Obligatoriskt avgift tillkommer.
TV Basutbud via Telia ingår i avgift.

PARKERING
Till varje lägenhet hör en parkeringsplats, det finns även gästparkering på området. I skrivande stund finns det en ytterligare parkeringsplats som man kan hyra för 250kr/ mån (2023-09-19)Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2004

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 885 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, Kabel-TV, Parkeringsplats

Beskrivning månadsavgift

30 kr obligatoriskt tillägg för Kabel-tv.

Andelstal insats

4,59348%

Andel av månadsavgift

0,0497122

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

348 864 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

118 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl