Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 4 000 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Hamngatan 16C, Linköpings innerstad, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
101 kvm
Avgift
4 146 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Drömboendet mitt i Linköpings city!

Välkommen till denna fantastiska fyra på Hamngatan 16C, den perfekta bostaden för dig som vill leva det pulserande stadslivet med närhet till allt. Denna rymliga lägenhet på 101 kvadratmeter erbjuder trevligt boende med 3 sovrum, ett badrum, ett stort kök och en underbar balkong som vetter mot den grönskande innergården.

Köket är trevligt och stort, de stora fönstren ut mot innergården fyller rummet med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Från köket finns utgång till balkongen där du kan koppla av och njuta av ditt morgonkaffe eller en kvällsdrink i eftermiddagssolen. Mot innergården ligger två av lägenhetens sovrum, båda tilltagna och med bra förvaring i klädkammare. I det lite större sovrummet finns klädkammare där det finns möjlighet att göra om den till en WC om ett extra badrum önskas. Vardagsrummet är stort och rymmer både matplats samt soffgrupp här finns även fransk balkong. Från vardagsrummet nås även det andra sovrummet med vackra dubbeldörrar. Här bor du till en låg månadskostnad om 4 146 kr där värme, vatten, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägg ingår.

Som boende i Brf Drottninggatan 1 bor du i en solid förening och har tillgång till en grönskande innergård med stängda grindar vilket gör att det blir en väldigt privat och avskärmad miljö. Här finns sittplatser, grönytor och fruktträd.

Ett renodlat drömboende för dig som värdesätter bekvämlighet och en tilltalande boendeatmosfär. Läget i city är fenomenalt med direkt närhet till allt vad Linköpings innerstad erbjuder. En kort promenad från lägenheten finner du Stångån med dess vackra stråk. Ypperliga kommunikationer med goda bussförbindelser nära inpå och en kort promenad från järnvägsstationen.

Varmt välkommen på visning!

Allmän information

Pris

4 295 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea

101 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Hamngatan 16C

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Rymligt vindsförråd tillhörande lägenheten.

Lägenhetsnummer BRF

51201

Våningsplan

4 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Drottninggatan 1

Organisationsnummer

769604-7310

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2000

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 146 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägg.

Avgiftsförändringar

Årsavgifterna höjdes senast 2016-01-01 och har därefter varit oförändrade. Föreningen kommer troligtvis att göra en mindre höjning av månadsavgiften näst kommande år.

Andelstal

3,45996

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage finns att hyra för 650 kr/mån, idag finns det 1 ledig plats. 2023-09-07.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl