Länk kopierad!

Visningar

sön 1 okt 15:00 - 15:30
Varmt välkommen för områdesvisning!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 195 000 SEK / Utgångspris
Adress
Drivbänksvägen 11A, Vån 1 (D-1001), Hässelby Norra Villastad, Hässelby
Typ
Bostadsrätt
KVM
76 kvm
Avgift
5 004 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Här presenteras en unik och mycket välplanerad bostad med villakänsla med stor uteplats om 17 kvm i västläge och solig balkong i sydvästläge. En nyproducerad lägenhet om 76 kvm fördelat på tre rum och kök. Bostadens stoltserar med sin unika öppna planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en härlig social känsla - här finns gott om utrymme för familjens vardag som för helgens festligheter med vännerna. Från köksdelen nås den rymliga balkongen om 10 kvm.

Vidare erbjuds en gäst-wc som är praktiskt placerad intill entréhallen och ett större badrum som rymmer hela familjens morgon- och kvällsrutin. Perfekta förvaringsutrymmen i två klädkammare som är placerade vid entréhallen samt intill master bedroom. Bostadens två sovrum är placerade intill varandra och från det mindre sovrummet nås uteplatsen som är 17 kvm i soligt västläge. Tillträde 2024-02-01.

BRF Grönmyntan har god ekonomi och välskötta fastigheter. Garage under husen som enkelt nås med hissen, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 1 150 kr/mån (parkeringsplats utomhus 650 kr/mån). Hässelby Norra Villastad erbjuder ett boende i en statsdel med natur, vatten, service och utmärkta kommunikationer precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Barkarby Handelsplats. Garage nås direkt med hiss.

För ytterligare frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig mäklare Martin Panjaki, 076-640 50 01!

Allmän information

Pris

3 195 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

76 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Drivbänksvägen 11A, Vån 1 (D-1001)

Ort

Hässelby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

D-1001

Våningsplan

1 av 8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Grönmyntan

Organisationsnummer

769638-8821

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Grönmyntan är en äkta förening som bildades 2020 och som i dagsläget består av totalt 97 lägenheter varav 97 är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen godkänner ej juridisk person. Delat ägande ska ske med 10 % som minsta ägarandel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Peab Bostad. Föreningen har tecknat el-avtal för samtliga medlemmar så enskild medlem behöver inte teckna ett eget elabonnemang. Individuell mätning av elförbrukning sker för varje lägenhet. Föreningen fakturerar i efterskott för el.

TV OCH BREDBAND
Föreningen har Telia (Telia Triple Play) som leverantör av bredband och kabel-TV. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia för bredband och TV. Obligatoriskt tillägg om 169 kr/månad för bredband på 100/100 Mbit och TV-paket Lagom. Avgiften aviseras med månadsavin. Högre bredbandshastighet och större TV-utbud tecknas separat av medlemmen via Mitt Telia. Separata avtal med Telia är personliga och debiteras direkt av Telia.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Obligatoriskt tillägg om 169 kr/mån för Telia Tripple play.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 97
Antal lokaler: 0

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Barnvagns- och rullstolsförvaring
- Cykelrum (finns på innergården samt i garageplan)
- Innergård med plantering
- Förrådsutrymmen
- Garage under husen (Drivbänksvägen 11C, Drivbänksvägen 11B och Drivbänksvägen 11A)

Antal lägenheter

97

Byggnader

Byggår

2023/2024

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 004 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Varmvatten, Kallvatten

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättsttillägg. Obligatoriskt tillägg om 169 kr/mån för Telia Tripple play.

Andelstal

1,5266%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 088 111 SEK

Kommentar

Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

125 SEK/månad

Summa driftkostnad

375 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har inomhusparkering under huskropparna med totalt 20 st garageplatser och 34 st parkeringsplaster. Kostnaden för garageplats är 1150 kr/mån inkl moms, se nedan priser för parkeringsplats, bilplats med ladduttag mm.

- Parkeringsplats, 650:-
- Parkeringsplats med ladduttag, 800:-
- Garage med förråd, 1450:-
- Garage med större förråd, 1600:-
- Laddning kommer debiteras med 2,65:-/kWh

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl